Συγκλονίζει ο Γιώργος Λαμπάτος - «Παραγωγός μού ζήτησε να γδυθώ στο γραφείο του»

«Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες, εγωισμός, που φράζουν τον δρόμο μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Γιώργος Λαμπάτος - «Παραγωγός μού ζήτησε να γδυθώ στο γραφείο του»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Λαμπάτος. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τη συμμετοχή του στο Χάι Ροκ, αλλά για τον παραγωγό που τον φώναξε στο γραφείο του και του ζήτησε να γδυθεί. Πριν από καιρό είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Έχει καθορίσει την πορεία μου και τον χαρακτήρα μου ο ρόλος στο Χάι Ροκ, αλλά όλα τα στοιχεία που με έχει εφοδιάσει είναι θετικά για την πορεία που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ίσχυαν ποτέ οι φήμες που με ήθελαν ζευγάρι με τη σεναριογράφο της σειράς.

Όταν βρίσκεσαι στην πρώτη σειρά της επικαιρότητας, ακούγονται διάφορα πράγματα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος. Ο Γιώργος Λαμπάτος συνέχισε: «Έχω αδικηθεί από ανθρώπους και καταστάσεις. Στο χώρο υπάρχουν αντιζηλίες, εγωισμός, που φράζουν τον δρόμο μας.

Όποιος οδεύει προς την επιτυχία, έχει ανάλογο πόλεμο γύρω του. Ένας κινηματογραφικός παραγωγός με φώναξε στο γραφείο του και μου ζήτησε να γδυθώ, τα μάζεψα κι έφυγα».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λαμπάτου

Ποιος είναι ο Γιώργος Λαμπάτος

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος άρχισε την καριέρα του ως μουσικός σε παιδικές παραστάσεις, αλλά γρήγορα πέρασε στο εμπορικό θέατρο και στην τηλεόραση, από όπου έγινε δημοφιλής στο ελληνικό κοινό.

Μέσα από συνεργασίες του με καταξιωμένους του χώρου καλλιτέχνες όπως ο Ντίνος Ηλιόπουλος, ο Τάσος Χαλκιάς, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Στάθης Κακκαβάς κατάφερε και εδραιώθηκε στο Ελληνικό θεατρικό σανίδι.

Τελείωσε την Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, και το 1989 πήρε τον πρώτο ρόλου το στη σειρά «Το συνεργείο» και τρία χρόνια αργότερα έπαιξε στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», «13ο κιβώτιο» και «Χάι Ροκ», που τον έκανε γνωστό στο πανελλήνιο σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Η επόμενη επιτυχία του ήρθε το 1994 με το «Λαβ σόρρυ» και ακολούθησαν οι (μεμονωμένες) συμμετοχές του στα σίριαλ «Τζιν και Τσέρρυ», «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το 2004 εμφανίστηκε στην κωμωδία «Μη μασάς το παραμύθι», ενώ το 2008 έπαιξε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο δωμάτιο».