To σπίτι της έχει μέχρι και προσωπικό γυμναστήριο - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Φαίης Σκορδά

Λένε πως κοστίζει 350.000 ευρώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
To σπίτι της έχει μέχρι και προσωπικό γυμναστήριο - Φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά είναι από τις παρουσιάστριες που μπορεί να είναι στο προσκήνιο, ωστόσο σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή δεν θέλει να μαθεύεται τίποτα. Για αυτό και είχαμε μάθει ελάχιστα πράγματα για τον πρώην σύντροφο της. Προτιμά να κρατά χαμηλό προφίλ και να ηρεμεί στο σπίτι της με τους γιους της.

Βέβαια, δεν θα λέγαμε πως βαριέται στο σπίτι της, αφού η μονοκατοικία βρίσκεται σε γωνιακό οικόπεδο, που κόστισε 350.000 ευρώ σύμφωνα με τα όσα είχαν διαρρεύσει στην τηλεόραση, και είναι πολύ κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Οσον αφορά τη διακόσμηση το σπίτι της Φαίης Σκορδά έχει παραμυθένια χαλιά, μαρμάρινο δάπεδο, ενώ η λευκή κουζίνα κλέβει την παράσταση Επίσης, διαθέτει και ένα μικρό δωμάτιο που έχει όργανα γυμναστικής. Εντυπωσιακή είναι και η κρεβατοκάμαρα της, όπου επικρατούν οι γήινες αποχρώσεις χωρίς εντάσεις. Το κεφαλάρι είναι στις αποχρώσεις του καφέ και τα μαξιλάρια στις αποχρώσεις του εκρού.

Πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει πολλές γωνιές της μεζονέτας της οι οποίες είναι εντυπωσιακές. Δείτε ωστόσο και φωτογραφίες από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο με την πισίνα και την απίστευτη θέα.

Το σπίτι της Φαίης Σκορδά

"Έλιωσε" το Instagram με ανάρτηση της Φαίης Σκορδά για τα γενέθλια του γιου της

Η Φαίη Σκορδά, που την είδαμε απίστευτα σοκαρισμένη στο πλατό της εκπομπής, είναι μία από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες παρουσιάστριες και η σχέση της με το κοινό της έχει αποκτήσει μία πολύ όμορφη και οικεία μορφή, μέσω των social media. Έτσι, την Πέμπτη 12/5, που είναι τα γενέθλια του γιου της Δημήτρη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για να του ευχηθεί χρόνια πολλά.

Η ίδια "ανέβασε" στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τον Δημήτρη, που γίνεται πλέον 8 ετών και είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειας που έχει δημιουργήσει με τον Γιώργο Λιάγκα, την ώρα που ετοιμάζεται να βουτήξει στην πισίνα του κολυμβητηρίου και ρωτάει εάν μπορεί να πέσει μέσα.

«Ο Δημήτρης μου. Να πέσω; Χρόνια Πολλά καρδιά μου. Σε λατρεύω», έγραψε χαρακτηριστικά.