«Βέβαια υπήρχε στρατός...» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Τάσος Νούσιας που έγινε στα γυρίσματα ταινίας

Συνέβη το 2016

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Βέβαια υπήρχε στρατός...» - Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε ο Τάσος Νούσιας που έγινε στα γυρίσματα ταινίας

Ο Τάσος Νούσιας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Κυψέλη» την Πέμπτη 30/6 και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πραξικόπημα που έγινε στην Τουρκία το 2016. Ο ηθοποιός βρισκόταν με αποστολή εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας, η Ρόζα της Σμύρνης.

Οι δηλώσεις του Τάσου Νούσια

«Κάναμε γυρίσματα στην Σμύρνη, ήμασταν εκεί ήδη 15 ημέρες και το βράδυ πήγαμε να χαλαρώσουμε σε ένα από τα εξαιρετικά χαμάμ εκεί με τέσσερα άτομα από την αποστολή. Βγαίνοντας από το χαμάμ το βράδυ -ούτε ταυτότητες και διαβατήρια είχαμε μαζί μας- πέσαμε σε ένα πραξικόπημα… Το τελευταίο γύρισμα έγινε στο παζάρι της Σμύρνης. Παρόλο που όλα ήταν υπό πίεση και δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να φύγουμε το πρωί, βρέθηκε μια γωνία για το γύρισμα.

Βέβαια υπήρχε στρατός έξω, μια παγωμάρα κι ένα πράγμα πολύ ασταθές. Φτάσαμε στο Αϊβαλί κι είχαμε κι εκεί μια έκπληξη. Ήθελαν να μας κατεβάσουν τα πράγματα. Τελικά καταφέραμε και φύγαμε με το τελευταίο. Υπήρχε πληροφορία ότι δεν θα βγει κανείς από τη χώρα» είπε ο Τάσος Νούσιας.

«Με αδίκησε που δεν είπα το ναι στις Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (14/6) ο Τάσος Νούσιας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να πει «όχι» στις Άγριες Μέλισσες, ξεκαθαρίζοντας πως όπως αποδείχθηκε έκανε ένα μεγάλο λάθος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, συμμετείχε στα πρώτα επεισόδια του Σασμού ενσαρκώνοντας τον Στεφανή με μεγάλη επιτυχία, ωστόσο η αλήθεια είναι πως έχει μετανιώσει που δεν δέχθηκε την πρόταση που είχε από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος άλλωστε σε προηγούμενες δηλώσεις του δεν είχε κρύψει πως ζήλεψε τις Άγριες Μέλισσες βλέποντας το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

«Οι Άγριες Μέλισσες νομίζω πως έφεραν ένα σοβαρό άνοιγμα ξανά στην τηλεόραση και στην δραματουργία με μια ποιότητα εξαιρετική το οποίο και κρίθηκε από το αποτέλεσμα. Εγώ φοβόμουν αυτό το τέσσερις μέρες την εβδομάδα γιατί έλεγα πως θα ανταπεξέλθω με ένα κείμενο που θα τρέχει.

Φανταζόμουν ένα πλατό το οποίο θα είναι ανελέητο και δεν είχα συνηθίσει σε αυτούς τους ρυθμούς δουλειάς. Βέβαια, πάλι κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η ιστορία δικαίωσε στο κοινό τις Άγριες Μέλισσες αλλά εμένα με αδίκησε που δεν είπα το ναι γιατί ήταν εξαιρετικό το αποτέλεσμα. Καμία σχέση με αυτό που είχα εγώ στο μυαλό μου ότι μπορεί να είναι μια πολύ γρήγορη και πιεσμένη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Τάσος Νούσιας.