«Έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου» - Απαντά με μήνυση ο Θέμης Αδαμαντίδης κατά της Βαρβάρας Κίρκη

Σοκαριστικές εξελίξεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου» - Απαντά με μήνυση ο Θέμης Αδαμαντίδης κατά της Βαρβάρας Κίρκη

Ο Θέμης Αδαμαντίδης έκανε την εκκεντυρική εμφάνισή του στο δικαστήριο, το πρωί της Δευτέρας 4/7, ύστερα από την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη. Παρά το γεγονός πως οι κατηγορίες είναι πολύ σημαντικές και τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα, ο ίδιος επιμένει στηναθωότητα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ο τραγουδιστής, μάλιστα, προχώρησε σε μήνυση εναντίον της, ενώ βγήκαν στο φως της δημοσιότητας και οι δηλώσεις του στους αστυνομικούς.

Η μήνυση-απάντηση του Θέμη Αδαμαντίδη στην Βαρβάρα Κίρκη

«Αρνούμαι από άκρο σε άκρο τις κατηγορίες εναντίον μου», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος και ανέφερε στις Άρχες: «Μου έχει στερήσει την είσοδό μου στο σπίτι δικής μου ιδιοκτησίας επί της οδού …, κατακρατώντας παράνομα τα κλειδιά του εν λόγω σπιτιού.

Θέλω να δηλώσω ότι προ δέκα ημερών περίπου της είχα εμπιστευθεί προς φύλαξη το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ. Χθες ζήτησα από την ίδια ένα μέρος του αναφερόμενου ποσού για να καλύψω τις ανάγκες μου, πλην όμως μέχρι και σήμερα δεν έχω λάβει κανένα μέρος αυτού από την ίδια.

«Η εγκαλούσα έχει πρόθεση να αμαυρώσει την εικόνα μου, να με διασύρει επαγγελματικά και να αποσπάσει από εμένα χρηματικό όφελος, τη στιγμή που υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό από πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, το οποίο επιβεβαιώνει ότι κατά το χρονικό διάστημα που επικαλείται, ευρισκόμουν σε άλλη τοποθεσία», συμπλήρωσε στη μήνυσή του.

Ωστόσο, η Βαρβάρα Κίρκη στην κατάθεσή εξέφρασε την επιθυμία της να μην ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του τραγουδιστή, ενώ πρότεινε ως μάρτυρες τρεις υπαλλήλους σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών, που έχουν δει, όπως ισχυρίζεται, πολλές φορές περιστατικά σωματικής βίας σε βάρος της από τον Θέμη Αδαμαντίδη αλλά και τη μητέρα της.

Οι πρώτες δηλώσεις του μετά την αναβολή της δίκης

Η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό της πρώην συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη, πήρε σήμερα αναβολή για τις 14 Ιουλίου. Ο γνωστός τραγουδιστής έφτασε στο B’ τριμελές πλημμελειοδικείο, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Αλέξη Κούγια, και εξήλθε με αυτόν παραχωρώντας μάλιστα και δηλώσεις στις κάμερες. Αναμένονται νέες εξελίξεις που θα ρίξουν φως στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Υπενθυμίζεται πως πέρα από την Κίρκη και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Αναστασία Στεφάνοβα, βγήκε και μίλησε ανοιχτά για τη βίαιη συμπεριφορά του τόσο προς την ίδια όσο και προς τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Από πλευράς Αδαμαντίδη, ο δικηγόρος του έχει τονίσει πως δεν δέχονται καμία κατηγορία και πως πρόκειται για οργανωμένη σκευωρία με σκοπό την απόσπαση χρημάτων από τον τραγουδιστή.

Ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται αλλά και ο δικηγόρος του δήλωσαν στα κανάλια:

«Η αλήθεια θα με δικαιώσει πολύ σύντομα. Ήθελα να δικαστώ και γι’ αυτό ήρθα. Οπωσδήποτε αυτό ήταν και η άποψη του δικηγόρου μου» είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Τον λόγο τότε πήρε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος υποστήριξε ότι στο διαδίκτυο έχουν διακινηθεί ψεύτικα στοιχεία και οι φωτογραφίες που δείχνουν με μώλωπα τη Βαρβάρα Κίρκη είναι από το παρελθόν.