Με ολόλευκους τοίχους και τζάκι - Το ονειρικό σπίτι που στεγάζει τον έρωτα της Κορινθιού με το Αϊβάζη

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με ολόλευκους τοίχους και τζάκι - Το ονειρικό σπίτι που στεγάζει τον έρωτα της Κορινθιού με το Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης αποτελούν από εκείνα τα ζευγάρια, που είναι εδώ και πολλά χρόνια μαζί στη ζωή, έχοντας και το κοριτσάκι τους να συμπληρώνει την ευτυχία τους. Συχνά, κυκλοφορούν φήμες, που τους θέλουν να χωρίζουν, όμως εκείνοι καταφέρνουν πάντα να τις διαψεύδουν.

Μέσα μάλιστα από τα social media βλέπουμε το πόσο καλά είναι, καθώς συχνά δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες και έτσι έχουμε δει κιόλας και το σπίτι, που μένουν μαζί στο Ψυχικό. Δεν είναι ένα πολύ φορτωμένο διαμέρισμα, αλλά αντίθετα επικρατεί το λευκό και συνολικά η διακόσμηση είναι πιο μίνιμαλ.

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη

Τζάκι - Αϊβάζης

Κορινθίου - Σπίτι

Αϊβάζης - σπίτι

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσίαζε Αϊβάζης και Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης πιάστηκε από τις κάμερες του Happy Day και έκανε δηλώσεις, τις οποίες ακούσαμε το πρωί της Παρασκευής 15/4. Ο ηθοποιός μίλησε πολύ ανοιχτά για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε μια εκπομπή με τη γυναίκα του Μαρία Κορινθίου μιας και είναι από τα ζευγάρια, που κάνουν πολλά πράγματα από κοινού.

Μπορεί πολλές φορές να έχουν έρθει σε ρήξη και να το έχουν μοιραστεί με τον κόσμο, όμως αυτό δε σημαίνει πως αν έρθει μια πολύ δυνατή πρόταση για εκπομπή δε θα τη δεχτούν.

«Θεωρούμε και οι δύο ότι για να κάνουμε εκπομπή πρέπει να είναι σούπερ ουάου, στα μέτρα μας και όχι όπως θέλουν και προστάζουν οι μόδες» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.