Βλέπει κάθε μέρα τη θάλασσα κολυμπώντας στην πισίνα του - Το απίστευτο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Φωτογραφίες από την βεράντα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βλέπει κάθε μέρα τη θάλασσα κολυμπώντας στην πισίνα του - Το απίστευτο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα στην Τήνο

Κάθε καλοκαίρι ο Γιώργος Λιάγκας ταξιδεύει στην Τήνο όπου χαλαρώνει κάνοντας τις διακοπές του. Στο πανέμορφο νησί έχει το εξοχικό του σπίτι στο οποίο λατρεύει να μένει κυρίως τους θερινούς μήνες έτσι ώστε να απολαμβάνει την πανέμορφη θέα από την βεράντα του.

Συγκεκριμένα, το σπίτι του στην Τήνο διαθέτει μια πισίνα για να χαλαρώνει όταν δεν θέλει να πηγαίνει παραλία, ενώ η θέα του είναι μαγευτική. Βλέπει τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και ένα μικρό μέρος του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν και τα παιδιά του απολαμβάνουν με το παραπάνω το υπέροχο σπίτι αλλά και τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνούν με τον αγαπημένο τους μπαμπά το καλοκαίρι. Βέβαια μερικές φορές, ο Γιώργος Λιάγκας αποφασίζει να ταξιδέψει στην Τήνο ακόμα και το χειμώνα.

Να σημειωθεί πως πρόσφατα γράφτηκε πως το εν λόγω σπίτι του παρουσιαστή βγαίνει στο "σφυρί".

Φωτογραφίες από το σπίτι του Λιάγκα στην Τήνο

Λιάγκας σπίτι Τήνος

Γεμίζει μπαταρίες για τη νέα σεζόν

Πολλά αλλάζουν από Σεπτέμβριο στις εκπομπές και ανάμεσα σε αυτά είναι το Πρωινό, μιας και ο Γιώργος Λιάγκας θα είναι μαζί με την Δούκισσα Νομικού, ενώ από την άλλη η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται απέναντί του στον ΣΚΑΙ.

Οι προετοιμασίες έχουν φυσικά ξεκινήσει και αυτό το διάστημα συζητιούνται τα πρόσωπα που θα δούμε να πλαισιώνουν τους 2 παρουσιαστές των δύο εκπομπών, ενώ έχει γίνει γνωστό και πότε αναμένεται να γίνει η πρεμιέρα της εκπομπής της Φαίης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έγινε το μήλον της έριδος ανάμεσα στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και στη νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, με την γνωστή μαγείρισσα, παρόλο που φερόταν να έχει κλείσει για το πρωινό του ΣΚΑΙ, τελευταία στιγμή έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Συγκεκριμένα, ο ANT1 διεκδίκησε εκ νέου την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βρίσκεται ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

undefined