Με μαξιλάρες και μεγάλα επιδαπέδια φωτιστικά - Πολύ μοντέρνο το σπίτι που μένει ο Σεφερλής με την Τσαβαλιά

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Με μαξιλάρες και μεγάλα επιδαπέδια φωτιστικά - Πολύ μοντέρνο το σπίτι που μένει ο Σεφερλής με την Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα ζευγάρια ηθοποιών, οι οποίοι χαράσσουν κοινή πορεία στη ζωή αλλά και στο θέατρο, που συνεργάζονται.

Η όμορφη οικογένεια, μαζί με τον γιο τους Χάρη, που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ, μένει σε ένα πολύ μοντέρνο και μεγάλο σπίτι και μας έχουν δώσει μια γεύση με το πώς είναι, μέσα από φωτογραφίες που μοιράζονται και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Το σαλόνι έχει μίνιμαλ διακόσμηση και τα χρώματά του είναι ουδέτερα και ήπια τόσο στους τοίχους όσο και στις υφές της κουρτίνας και μαξιλαριών του καναπέ.

Το σπίτι που μένει ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά 2

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά 3

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά

EΞΩΤΕΡΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: instagram - markos_seferlis_real & elenatsavalia

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή του Σεφερλή

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ζευγάρι μαζί στη ζωή αλλά συνυπάρχουν και πολλές ώρες στο σανίδι, μιας και το θέατρο είναι κοινή τους ασχολία και τους ενώνει. Μαζί έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον γιό τους να τους συμπληρώνει.

Ο Μάρκος είναι πηγή γέλιου και οι παραστάσεις που κάνει κάθε χρόνο στο Δελφινάριο και όχι μόνο, σφύζουν από κόσμο επιβεβαιώνοντας την απήχηση που έχει. Στο πλευρό του βλέπουμε πάντα την Έλενα μιας και φροντίζει να της δίνει ρόλους, που της ταιριάζουν και την πάνω από όλα της αρέσουν.

Η κοινή τους ζωή μετράει πολλά χρόνια, και είναι αλήθεια πως πέραν της επιτυχίας έχουν περάσει μαζί και δύσκολες στιγμές. Είναι σίγουρο πως είναι πολύ δεμένοι και είναι φτιαγμένοι ο ένας για άλλον...απορώντας πως δεν είχαν γνωριστεί νωρίτερα.

Είναι γεγονός πως κα οι δύο μεγάλωσαν στην Αθήνα, όμως ο Μάρκος δε γεννήθηκε σε αυτήν την πόλη. Σύμφωνα με πληροφορίες κατάγεται από την Κόρινθο, εκεί από όπου είναι η αγαπημένη του μητέρα Χαρίκλεια. Σε κάθε περίπτωση το σπίτι τους και η ευτυχία τους στεγάζεται στην Αθήνα. (Δείτε από ποια πόλη κατάγεται η Έλενα Τσαβαλιά).

Τσαβαλιά - Σεφερλής