Nιώσε το «πρήξιμο» να φεύγει σε 7 μόλις ημέρες!

Nιώσε το «πρήξιμο» να φεύγει σε 7 μόλις ημέρες!
Κάθε σύγχρονη γυναίκα θέλει να είναι όμορφη και ποθητή και για πολλές αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη διατήρηση ενός καλλίγραμμου κορμιού. Υπάρχουν όμως οι στιγμές που οι ατασθαλίες που κάνουμε λόγω γιορτών, λόγω "αδύναμων" είτε λόγω άγχους.

Υπάρχει όμως τρόπος να ελέγξουμε το βάρος μας μετά από τις ατασθαλίες? Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 7 τρόπους (ακόμα και αν βαρεθήκατε να τα διαβάζετε) για να νιώσετε το «πρήξιμο» να φεύγει σε 7 μόλις ημέρες:

  1. Να πίνετε πολύ νερό

  2. Απόφυγετε τροφές που φουσκώνουν.

  3. Να τρώτε κάτι κάθε τρεις ώρες

  4. Μάσηστε καλά το φαγητό

  5. Mειώσε το αλάτι

  6. Προτίμηστε τις πρωτεϊνες

  7. Lanes Kcaligram 7days


Το Kcaligram 7Days είναι ιδανικό σαν ξεκίνημα της προετοιμασίας του οργανισμού για τον έλεγχο του βάρους, καθώς χάρη στο συνδυασμό των συστατικών του όπως το χρώμιο, ο Ανανάς, το πράσινο τσάι, το ροδί και ο συνδυασμός φυτικών εκχυλισμάτων από αρκτοστάφυλο, μελίτωτο & λεσπεντέτσα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σας και μειώνει την κατακράτηση υγρών, που δημιουργεί φούσκωμα.

Άλλη μια «μαγική» ιδιότητα του Kcaligram 7days είναι η καταπολέμηση του μεγαλύτερου «εχθρού» των γυναικών, της κυτταρίτιδας. Τα συστατικά του, ενεργοποιούν την μικρο- κυκλοφορία απομακρύνοντας έτσι το λίπος και επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα μια πιο λεία επιδερμίδα ενώ παράλληλα περιορίζει την επιθυμία για φαγητό! Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιέχει ζάχαρη, ιώδιο και συντηρητικά!

Το Kcaligram 7days διατίθεται στα φαρμακεία στην τιμή των 10,90€.

Lanes, σε συμπληρώνει!