Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κι όμως υπάρχουν 6 λόγοι που κάνουν την απιστία... μονόδρομο!

shutterstock_297886754
Σχέσεις 04.12.2017 11:19

Αν ρωτήσεις φίλες και φίλους σου, κανένας δεν θα βρεθεί να σου πει «Ναι, βρε παιδί μου, έχω απιστήσει. Άνθρωπος είμαι και εγώ!».

Και τότε κάθεσαι και σκέφτεσαι πού στο καλό βγαίνουν αυτά τα στατιστικά που θέλουν 8 στους 10 άντρες και 6 στις 10 γυναίκες να απιστούν. Πώς γίνεται;

Το ότι, βέβαια, δεν το λέει κανείς δεν σημαίνει ότι δεν συμβαίνει. Ή δεν το κάνεις εσύ ή εγώ. Διαβάστε παρακάτω...

5 τύποι γυναικών που δεν θα παντρευόταν κανένας άντρας! Μήπως είσαι μια από αυτές;

Οι ειδικοί έχουν ασχοληθεί επισταμένως με το θέμα και έχουν καταλήξει σε 6 λόγους που κάνουν την απιστία μονόδρομο:

1. Τα χρόνια αφήνουν το σημάδι τους στη σχέση. Και έτσι αυτή γίνεται πιο ισχυρή συναισθηματικά αλλά εντελώς αδύναμη σεξουαλικά. Γνωστή ιστορία.

Μήπως σε θέλει μόνο για το Σαββατοκύριακο; Οι ενδείξεις ότι σε έχει «καβάτζα»!

2. Η ποθητή, σέξι γυναίκα γίνεται μάνα, οι ορμόνες την τρελαίνουν, ο χρόνος την πιέζει, πού καιρός για γούτσου γούτσου και αισθησιακά lingerie.

3. Η ρουτίνα. Αυτή η μάστιγα. Το να κάνεις κάθε μέρα πάνω κάτω τα ίδια, δεν σε βοηθάει και πολύ να μπεις στο ρόλο του εραστή ή της ερωμένης. Αν έχεις και το φαγητό στη φωτιά και έχει έρθει και η Εφορία, άστο καλύτερα.

5 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου πριν πάρεις την απόφαση να χωρίσεις!

4. Τον γνώρισες άντρα με τα όλα του και τώρα έχει γίνει άντρας με την παντόφλα του. Δεν τον λες και είδωλο. Βάζεις Voice και βλέπεις Σάκη. Είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητές σου για οργασμό. Ή βρίσκεις έναν Σάκη στην πιο καθημερινή, γήινη εκδοχή του.

5. Ο δεμένος γάιδαρος. Εν προκειμένω εσύ. Σε έχει κατακτήσει, τα έχετε κάνει όλα, γιατί να μην συνεχίσει τις πολιορκίες του ως άντρας-κυνηγός που είναι;

6. Προβλήματα, πολλά προβλήματα. Που έχουν αναδυθεί τα τελευταία χρόνια με αφορμή τα στενά οικονομικά κάθε ζευγαριού. Οι λεγόμενες κοινωνικές συνθήκες. Κατά συνθήκην απιστία, σου λέει μετά.

 

Share