Ράνια Θρασκιά: Τι ύψος έχει; Φαίνεται 2 μέτρα, δεν απέχει και πολύ!

Θα μπορούσε με το ύψος αυτό να είναι μοντέλο!

Ράνια Θρασκιά: Τι ύψος έχει; Φαίνεται 2 μέτρα, δεν απέχει και πολύ!

Αντέχετε να μάθατε τι ύψος έχει η Ράνια Θρασκιά; Φαίνεται 2 μέτρα στην τηλεόραση και η αλήθεια είναι πως δεν απέχει και πολύ. Αποκάλυψη τώρα!

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να φαίνεται πιο ψηλή και πιο αδύνατη; Πόσο μάλλον όταν ασχολείται με την τηλεόραση και που θέλει η εικόνα της να είναι άψογη.

Ο στιλίστας, το σωστό ρούχο, ο φωτισμός και η στάση του σώματος είναι κάποιοι βασικοί παράγοντες ώστε να φαίνονται πάντα ψηλόλιγνες. Ωστόσο, υπάρχει και η κατηγορία των γυναικών που δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το πώς φαίνεται στο γυαλί.... Μια από αυτές είναι η Ράνια Θρασκιά, η οποία είναι και πάρα πολύ ψηλή!

Στις εμφανίσεις της στο Πρωινό φαίνεται 2 μέτρα και η αλήθεια είναι πως δεν απέχει και πολύ. Η Ράνια Θρασκιά, σύμφωνα με τα όσα αναγράφει στο βιογραφικό της, είναι 1,70 μέτρα!

Δείτε και την πιο πρόσφατη εμφάνισή της στο Πρωινό, έκλεψε τις εντυπώσεις!

Ράνια Θρασκιά: Στην «φόρα» η καταγωγή της! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά...

Στην «φόρα» η καταγωγή της Ράνιας Θρασκιά και έχουμε λεπτομέρειες! Δεν είναι από την Αθήνα αλλά... δείτε το βιογραφικό της!

Η Ράνια Θρασκιά είναι Ελληνίδα δημοσιογράφος – παρουσιάστρια. Ξεκινώντας την καριέρα της από τη Θεσσαλονίκη και τα τοπικά κανάλια, στην πορεία κατέβηκε στην Αθήνα. Εκεί παρουσίασε εκπομπές όπως το Κοιτάω μπροστά, το Elatte και το Υπάρχει λύση. Επίσης ήταν παρουσιάστρια στον Όμορφο κόσμο το πρωί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Υπήρξε παντρεμένη με τον οδοντίατρο Ανδρέα Φωτόπουλο. Το 2009 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, το Διονύση. Τον Δεκέμβρη του 2011 απέκτησαν το δεύτερο τους παιδί. Η ίδια, έχει καταγωγή από την Θεσσαλονίκη!

'Εχετε δει το τέλειο σπίτι της; Αν όχι... ιδού!