Survivor 4: Οι ευχές της συζύγου του Πάνου Καλίδη, Λεάννας Μάρκογλου, για τα γενέθλια του

Η τρυφερή της ανάρτηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Οι ευχές της συζύγου του Πάνου Καλίδη, Λεάννας Μάρκογλου, για τα γενέθλια του

Ο Πάνος Καλίδης γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του αλλά λόγω της συμμετοχής στο Survivor δεν θα μπορέσει να τα περάσει μαζί με την οικογένεια του και την γυναίκα του, η οποία όμως δημοσίευσε μια τρυφερή ανάρτηση.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ένας από τους παίκτες που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και πολύ συχνά βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού και της προσοχής.

Ωστόσο, σήμερα γιορτάζει τα γενέθλια του και έτσι η αγαπημένη του σύζυγος του Λεάννα Μάρκογλου θέλησε να στείλει τις δικές της ευχές για τον Πάνο μέσω μιας πολύ τρυφερής ανάρτησης.

Η ίδια δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram και έγραψε: «H⃣A⃣P⃣P⃣Y⃣. B⃣I⃣R⃣T⃣H⃣D⃣A⃣Y⃣ ???????? ???????????????????????? !!!! Μετά απο 16 χρόνια πρώτη φορά μακριά μας στα γενέθλια σου... Μας λείπεις πολύ, Σαγαπάμε κράτα γερά..!!! #happybirthday #santadominicano ..!!! Σίγουρα αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάσαι για πάντα!!❤️❤️❤️????????????✨✨✨». Να σημειώσουμε ότι στο χθεσινό επεισόδιο στις κομμένες σκηνές η Μαριαλένα και η Βέλλη στράφηκαν εναντίον του!

Survivor 4 ευχές γενεθλίων για Πάνο Καλίδη από την Λεάννα Μάρκογλου

Survivor 4: Ο Ατζούν έστειλε γιατρό για φτιάξει το δόντι του Πάνου Καλίδη

Viral έγινε πριν από λίγες ημέρες το... δόντι του Πάνου Καλίδη στο Survivor 4. Συγκεκριμένα, όπως είχαμε δει έφυγε η θήκη ή η όψη ρητίνης ή η πορσελάνης, με αποτέλεσμα το δόντι του να φαίνεται χαλασμένο και σπασμένο. Ο Ατζούν ωστόσο, δεν γινόταν να τον αφήσει έτσι και τον έστειλε σε οδοντίατρο για να του το φτιάξει.

Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η Soula Glamourous μέσα από το προφίλ της στο Instagram. Ενώ, λίγο αργότερα, γνωστός οδοντίατρος της showbiz, αποκάλυψε το λόγο που μπορεί να έφτιαξαν το δόντι του.

«Το βασικό φαγητό εκεί είναι ρύζι και καρύδα, όταν έχει όψεις (ρητίνης ή πορσελάνης) ή ακόμα και θήκες εάν πεις οτι θα τρώω κάθε ημέρα καρύδα η απάντηση θα είναι δεν είσαι με τα καλά σου. Ο πόνος επίσης με ένα τόσο μεγάλο σπάσιμο μπορεί να είναι μεγάλος.

Και θα ήταν απαράδεκτο σε μια τόσο μεγάλη παραγωγή να αφήνουν οποιονδήποτε παίκτη με σπασμένο μπροστινό δόντι. Η πόνο η σπάσιμο σε οποιοδήποτε δόντι. Όπως υπάρχει ιατρός, υπάρχει και οδοντίατρος εκεί που ασχολείται», έγραψε.

Survivor 4 Πάνος Καλίδης σπασμένο δόντι