Γιούλικα Σκαφιδά για Survivor 4: «Δεν έσβησα το σχόλιο για τον Αλέξη γιατί είναι η άποψή μου»

Όλοι θυμόμαστε την επική ανάρτηση της που έγραψε «Άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους! Πέρασες και δεν ακούμπησες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιούλικα Σκαφιδά για Survivor 4: «Δεν έσβησα το σχόλιο για τον Αλέξη γιατί είναι η άποψή μου»

Η Γιουλίκα Σκαφιδά μίλησε στην εκπομπή Στην φωλιά των κου κου, για την καριέρα της, για την σειρά Έξαψη στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το Survivor 4 και συγκεκριμένα για το σχόλιο που είχε κάνει για τον Αλέξη Παππά.

Για την ιστορία, να πούμε πως η ταλαντούχα ηθοποιός, με αφορμή ένα επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα στον Αλέξη τον Τριαντάφυλλο και τον Κωστα Παπαδόπουλο, θέλησε να πάρει θέση.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες - Κόκκινοι και οι Μπλε - κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να κάνουν ένα απολογισμό της αγωνιστικότητας που έδειξαν στο 8/2 παιχνίδι ασυλίας την οποία είχαν κερδίσει οι Κόκκινοι.

Ο Τριαντάφυλλος και ο Κώστας λοιπόν, διαφώνησαν έντονα με τον αντίπαλο τους, Αλέξη Παππά, με τους δύο Κόκκινους να του λένε πως «δεν είναι όλοι ηθοποιοί σαν τον ίδιο» με υποτιμητικό ύφος, θέλοντας να εννοήσουν πως είναι ψεύτικος.

Εκείνος έσπευσε να υπερασπιστεί το επάγγελμα, τον κλάδο και τους συναδέλφους του, αναφέροντας πως αυτό που λένε δεν είναι σωστό, γιατί τους παρακολουθούν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα και προσβάλλονται.

Η Γιουλίκα Σκαφιδά, η οποία ή παρακολουθούσε το Survivor, θέλησε να απαντήσει στον Αλέξη Παππά με μια ανάρτηση... "φωτιά". Πιο συγκεκριμένα, στο Twitter έγραψε «ρε Αλέξη Παππά μου άσε τους ηθοποιούς στην ησυχία τους. Πέρασες και δεν ακούμπησες».

Survivor 4 Σκαφιδά για Παππά

Η απάντηση της Γιουλίκας Σκαφιδά για την ανάρτηση που είχε κάνει για τον Αλέξη στο Survivor 4

Η ηθοποιός λοιπόν, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο των Κου κου, για ποιο λόγο έκανε την συγκεκριμένη ανάρτηση και αν σήμερα το έχει μετανιώσει, παρόλο που δεν την έχει σβήσει από το προφίλ της.

«Ήταν ένα αυθόρμητο σχόλιο που έκανα σαν τηλεθεατή την ώρα που παρακολουθούσα το παιχνίδι. Δεν έχω συνηθίσει να γίνεται ντόρος για πράγματα εκτός δουλειάς μου και κάπως με ξένισε. Οπότε την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική», είπε αρχικά.

«Δεν το έσβησα γιατί είναι η άποψη μου και την υπερασπίζομαι, δε το μετάνιωσα». συνέχισε.

Ακολουθείστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram