Survivor 4 - Μαριάνθη: «Όταν πάω να μιλήσω ο Κόρο συνεχώς φωνάζει και υψώνει την φωνή του»

Το ξέσπασμα της στον Τριάνταφυλλο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Μαριάνθη: «Όταν πάω να μιλήσω ο Κόρο συνεχώς φωνάζει και υψώνει την φωνή του»

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, η Μαριάνθη, ούσα υποψήφια προς αποχώρηση, προχώρησε σε ένα έντονο ξέσπασμα αναφορικά με τον Γιώργο Κόρομι.

Σε συζήτηση που είχε με τον Τριαντάφυλλο, η παίκτρια των Κόκκινων δήλωσε πως νιώθει πολύ αδικημένη που είναι υποψήφια, ενώ βλέπει ξεκάθαρα μια αντιπάθεια στο πρόσωπο της από τον Κόρο και την Καρολίνα.

Μάλιστα, η Μαριάνθη αποκάλυψε πως μια φορά η ίδια είχε πάρει το ψαροντούφακο και είχε πιάσει έναν αστακό, τον οποίο έσπευσε να μοιραστεί με τους συμπαίκτες της.

Τότε όμως ο Κόρο φαίνεται να ενοχλήθηκε που η Μαριάνθη πήρε την πρωτοβουλία να ψαρέψει, ζητώντας την με αυστηρό ύφος να της επιστρέψει το ψαροντούφεκο.

Παράλληλα, η Μαριάνθη τόνισε πως κάθε φορά που πάει να μιλήσει, ο Κόρο συνεχώς της φωνάζει και δεν την αφήνει να εκφράσει την γνώμη της.

Survivor 4 - Εκπαιδευτής Κόρομι: «Δεν μου άρεσε που δεν έδωσε φαγητό στον Τριαντάφυλλο»

Ο φίλος και εκπαιδευτής του Κόρομι στην ελεύθερη κατάδυση μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και σχολίασε τη συμπεριφορά του μαθητή του στο Survivor 4, αναφερόμενος στο περιστατικό όπου δεν έδωσε στον Τριαντάφυλλο να φάει από την ψαριά που έπιασε.

«Αν απομονώσω αυτό το σκηνικό, η αλήθεια είναι ότι σαν εικόνα δεν μου άρεσε. Δεν είναι καταρχάς ο Γιώργος που ξέρω εγώ, το να τρώνε όλοι και να έχει μείνει ένας εκτός», είπε αρχικά.

«Επειδή τον γνωρίζω θα πω πως είναι δίκαιη η συμπεριφορά του προς τον Τριαντάφυλλο, γιατί δεν ξέρω. Δεν είναι δίκαιο να τους κρίνουμε από το 5λεπτο, 10 λεπτο που βλέπουμε στην τηλεόραση», συνέχισε.