Survivor 4 : Ο Παύλος Γαλακτερός εξήγησε το λόγο που "έδωσε" την Ελένη

«Ο Κώστας τα πάει καλύτερα...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 : Ο Παύλος Γαλακτερός εξήγησε το λόγο που

Ο Παύλος Γαλακτερός βρέθηκε σε μια δύσκολη θέση στο Survivor, καθώς χρειάστηκε να υποδείξει ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ελένη Χαμπέρη, την οποία και έθεσε στην κρίση του κοινού.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μόνο καλά δε δέχθηκε τη συγκεκριμένη εξέλιξη, κλαίγοντας όλη την νύχτα για το γεγονός αυτό. Το επόμενο πρωί δε σταμάτησε να δακρύζει, εξηγώντας πάντως, ότι καταλαβαίνει την κίνηση του φίλου της και πως δεν υπάρχει πρόβλημα μαζί του.

Ο Παύλος, από την πλευρά του, εξήγησε πως εκτιμά την προσπάθεια του Κώστα Παπαδόπουλου τον τελευταίο καιρό, θεωρώντας πως έχει ανέβει αγωνιστικά σε σημαντικό βαθμό, όντας καλύτερος και από τον ίδιο, με την υπόλοιπη ομάδα να το αποδέχεται.

Οι δηλώσεις του Γαλακτερού για την Ελένη

Τα στατιστικά των παικτών

Στη πρώτη θέση της κατάταξης των Survivors με ποσοστό νικών βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο Σάκης Κατσούλης!

Ο Σάκης Κατσούλης την Τρίτη (30/03) έκανε τρεις νίκες, σε αντίθεση με τον Τζέιμς που έκανε μόνο μια και έτσι τον προσπέρασε και βρίσκεται από σήμερα στη κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο Τζέιμς Καφετζής από την πρώτη μέρα του Survivor μέχρι και χτες βρισκόταν στη πρώτη θέση και δεν είχε χάσει επαφή ωστόσο πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για τον ίδιο αφού ο Σάκης μοιάζει ασταμάτητος! Πλέον ο τερματοφύλακας της ομάδας βρίσκεται στο 76.6% σε ποσοστό νικών, ενώ ο Τζέιμς Καφετζής έχει πέσει στο 74.8%! Όσο για την τρίτη θέση, είναι αρκετά πίσω και εκεί βρίσκεται μια γυναίκα και συγκεκριμένα από τη κόκκινη ομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ