Survivor 4 - Φίλος Σάκη: «Για την επανασύνδεση του Σάκη και της Μαριαλένας παίζει ρόλο ο λόγος που χώρισαν»

«Δεν νομίζω πως θα κατηγορηθεί για τη φιλία του με τον Παππά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Φίλος Σάκη: «Για την επανασύνδεση του Σάκη και της Μαριαλένας παίζει ρόλο ο λόγος που χώρισαν»

Ένας καλός φίλος του Σάκη Κατσούλη μίλησε το πρωί της Κυριακής στο Έλα Χαμογέλα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη στάση που έχει κρατήσει ο φίλος του μέσα στο Survivor 4 καθώς και στη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Οι δηλώσεις του φίλου του Σάκη Κατσούλη

«Περίμενα την αποχώρηση του Αλέξη Παππά. Ο Τριαντάφυλλος έχει ασχοληθεί με την ψυχολογία του κόσμου. Έχει μπει στη θέση του θύματος και αυτό φαίνεται πως αρέσει στο κοινό. Ο Παππάς μπήκε πολύ στρατηγικά στο παιχνίδι. Δεν νομίζω πως ο Σάκης θα κατηγορηθεί για τη φιλία του με τον Παππά. Δεν συμμετείχε σε κάποια ίντριγκα.

Δεν πιστεύω ότι ο Σάκης θα σκεφτεί ότι θα τον πάρει η «μπάλα» αν κάνει παρέα με τον Τριαντάφυλλο. Ο Σάκης δεν συμμετείχε στην κόντρα με τον Τζέιμς. Αγωνιστικά είναι μακράν ο καλύτερος. Πλέον έχει προσαρμοστεί στις συνθήκες και είναι το φαβορί.

Αυτή τη στιγμή η Μαριαλένα είναι το στήριγμα ενός ανθρώπου που ξέρεις, δεν νομίζω ότι είναι κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω την αιτία που χώρισαν οπότε δεν ξέρω και αν υπάρχει περίπτωση να ξαναείναι μαζί. Δεν νομίζω πως ο Σάκης έχει κάνει κάτι λάθος, μόνο εκείνη την έκρηξη που είχε αλλά κι αυτή ήταν φυσιολογική», είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του Σάκη Κατσούλη.

«Δεν πήγα με τον Σάκη στο παιχνίδι! Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα σοκ»

Καλεσμένη στην εκπομπή Love it βρέθηκε η Χριστίνα Κεφαλά μετά το "ντου" που έκανε στον Νίκο Μουτσινά. Η πρώην παίκτρια του Survivor 4, αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και ξεκαθάρισε την κατάσταση.

«Ήθελα πολύ να μπω στο Survivor. Σκεφτόμουν πως θα είμαι εκεί μέσα, να αγωνίζομαι, να συμβιώνω με τα παιδιά και να δω τα όριά μου. Από μικρή ήξερα πώς να επιβιώνω», είπε αρχικά.

Και αποκάλυψε: «Δεν πήγα με τον Σάκη στο Survivor. Όταν τον είδα στα γραφεία έπαθα μεγάλο σοκ. Είπα “τι γίνεται Power of Love;” Τον Σάκη τον είδα μόνο στα γραφεία όταν υπέγραψα. Χαιρετήσαμε ο ένας τον άλλον, αλλά υπήρξε μια αμηχανία».

«Με τον Σάκη είχα κάτι. Το ξέρει πια όλη η Ελλάδα. Ο Σάκης είπε κάτι άλλο και δεν με προειδοποίησε να συνεννοηθούμε να πούμε τα ίδια. Δεν θα πω ψέματα για κανέναν λόγο. Πάντα θα λέω την αλήθεια. Ίσως να μην το διαχειριστήκαμε σωστά γι’ αυτό που ήθελε να προβάλει κι εκείνος. Από το πώς τον βίωσα στο παιχνίδι νομίζω ότι τη θέλει τη Μαριαλένα. Δεν παίρνω όμως, όρκο για κανέναν. Μπορεί να θέλει να το δείξει αυτό λίγο παραπάνω για τη δημοσιότητα».