Survivor 4 - Ελένη Χαμπέρη: "Ο Τριαντάφυλλος αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για ακόμη μια φορά"

"Έχει τρομερή έπαρση"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Ελένη Χαμπέρη:

Λίγο μετά την νίκη των Κόκκινων στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, οι παίκτες επέστρεψαν στα καταλύματα τους με τον Τριαντάφυλλο να καυχιέται για τη νίκη τους!

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντάφυ τα "έβαλε" με την Ελένη Χαμπέρη αφού της είπε πως δεν πρόκειται να ξανακερδίσει την Καρολίνα σε run με την Ελένη να του απαντάει πως "ακόμα κι εμείς οι αδύναμοι παίκτες αξίζουμε να κάνουμε και μια νίκη καμιά φορά".

Ο Τριαντάφυλλος μετά από αυτό της είπε πως πλέον εκείνος δεν είναι αδύναμος αφού κέρδισε το έπαθλο και έφαγε το κινέζικο!

Αυτό έβγαλε από τα ρούχα της την Ελένη Χαμπέρη, η οποία έκανε δηλώσεις on camera και είπε: "Ο Τριαντάφυλλος σήμερα έχει τρομερή έπαρση αφού κατάφερε να φέρει δύο νίκες για την ομάδα του και αφού έχει έπαρση αποφάσισε να βγάλει τα πιστόλια του και να πυροβολήσει εμένα για ακόμη μια φορά και άρχισε πάλι να με συγκρίνει με την Καρολίνα. Θα τον δούμε λοιπόν στο επόμενο αγώνισμα αν θα κουτσαίνει ή αν θα φέρει νίκες και θα βγάλει πιστόλια".

Οι δηλώσεις της Ελένης Χαμπέρη on camera

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος λούστηκε με «σαμπάνια» και χόρεψε "Go Go Παππάς"

Οι πανηγυρισμοί, οι χοροί και τα τραγούδια έμοιαζαν να μην έχουν τέλος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Ο Ηλίας, η Ελένη και η Νικολέτα έστησαν ένα πάρτυ στον Γιώργο Ασημακόπουλο που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι|!

"Τα παιδιά σήμερα οργανώσαν παρτάρα για μένα επειδή έμεινα εδώ στην Καραϊβική! Σαμπάνια… Sampaign shower" δήλωσε ο ίδιος για να λουστεί, κυριολεκτικά, με την σαμπάνια - νερό στην κάμερα.

Στη συνέχεια, ο Ηλίας Μπόγδανος ήπιε κι αυτός λίγο από το...κοκτέιλ του για γιορτάσει!

«Παππάς Go Go» το σύνθημα που δημιουργήθηκε.