Survivor 4: Τα έβαλε πάλι με τον Τριαντάφυλλο ο Κόρο - «Δε με σεβάστηκες»

Φώναζε και ο Ντάφι του απαντούσε «Να 'σαι καλά, χρόνια πολλά»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα έβαλε πάλι με τον Τριαντάφυλλο ο Κόρο - «Δε με σεβάστηκες»

Η μπλε ομάδα ηττήθηκε στο αγώνισμα ασυλίας από τους «Κόκκινους» και ο Γιώργος Κόρομι διόλου ευχαριστημένος ήταν με το αποτέλεσμα, αποφασίζοντας να επιτεθεί στον Τριαντάφυλλο, με τα... σκάγια να παίρνουν και τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο «Κόρο» συνέχισε την κόντρα του με τον Ντάφι, τη στιγμή που οι αντίπαλοί του πανηγύριζαν, είχε μια ένταση με τον «Ντάφυ», ο οποίος πάνω στους πανηγυρισμούς έτυχε να το κάνει και μπροστά του. Αυτό παρεξηγήθηκε από τον πρώτο, με συνέπεια να αρχίσει να φωνάζει στον πάγκο της ομάδας του.

Σε εκείνο το σημείο, ο Νίκος Μπάρτζης επιχείρησε να τον λογικέψει, τονίζοντας πως δεν φταίνε ο Τριαντάφυλλος και η κόκκινη ομάδα για την ήττα. Η ένταση, πάντως, συνεχίστηκε και στις δηλώσεις μετά το αγώνισμα, με τον «Κόρο» να λέει στον τραγουδιστή πως για ακόμη μια φορά έκανε υπεκφυγή στο αγώνισμα λόγω του τραυματισμού του, ενώ δε σέβεται τον αντίπαλο που μόλις έχει χάσει.

Ο Τριαντάφυλλος... τα έχασε μόλις άκουσε όλα αυτά, επισημαίνοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση να πανηγυρίσει μπροστά στο πρόσωπό του και μίλησε για το σκληρό βλέμμα του «Κόρο», ενώ και ο Νίκος συμφώνησε μαζί του.

Ο καυγάς του Κόρο με τον Ντάφι στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Γενέθλια για τον Κόρο - Του έκαναν έκπληξη οι συμπαίκτες του

Μια υπέροχη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Κόρομι στην παραλία του Survivor, με τους συμπαίκτες του να έρχονται και να του εύχονται «χρόνια πολλά», καθώς έχει τα γενέθλιά του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας ήταν ανυποψίαστος, όταν ο Ηλίας Μπόγδανος του ετοίμασε ένα όμορφο αναμνηστικό αντί τούρτας, ξεκινώντας εκεί το τραγούδι για την ιδιαίτερη αυτή μέρα του «Κόρο», o οποίος άφησε για λίγο στην άκρη τα ψαρέματα αλλά και την κόντρα του με τον Ντάφι για να γιορτάσει μαζί με τους καλούς του φίλους..

Λίγο αργότερα, μάλιστα, στη διάρκεια της παρουσίασης του αγωνίσματος ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός ήταν εκείνος που έδωσε το σύνθημα και του ευχήθηκαν ξανά, με τον «Κόρο» να δείχνει χαρούμενος, ενώ του έκανε και πλάκα πως αυτή την εποχή γεννιούνται τα πιο όμορφα παιδιά. Βέβαια η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Κόρομι είχε την τιμητική του και στο Twitter αφού οι φανς έσπευσαν να του ευχηθούν!