Τάσος Ξιαρχό: «Δεν πήγα στο Survivor 4 γιατί από εκεί βγαίνεις μισητός»

«Θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω στη Φάρμα και να πάρω και άλλα χρήματα»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: «Δεν πήγα στο Survivor 4 γιατί από εκεί βγαίνεις μισητός»

Το πρωί της Παρασκευής, ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση που του έγινε από το Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως δεν πήγε για να μην χαλάσει το όνομά του.

O Τάσος πριν καλά καλά μπει στη Φάρμα αποχώρησε και η αλήθεια είναι πως και ο ίδιος παραδέχθηκε στις δηλώσεις του πως θα μπορούσε να μείνει λίγο καιρό παραπάνω στο παιχνίδι για να αποσπάσει περισσότερα χρήματα.

Παράλληλα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά στο J2US.

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για το Survivor 4

«Για να μην πήγα στο Survivor θα υπήρχε λόγος. Θα ήθελα να πάω πάρα πολύ αλλά συνέβησαν πράγματα στο διάστημα που δεν πήγα τα οποία δεν θα γίνονταν στη ζωή μου αν πήγαινα.

Ο λόγος που δεν πήγα στο Survivor, και καλώς τελικά δεν πήγα, είναι ότι από κει πέρα βγαίνεις μισητός. Ο Τριαντάφυλλος στο J2US μου έλεγε πάντα, «Τάσο ότι θέλεις εσύ» και ο Αλέξης Παππάς είναι ένας τύπος που αλλιώς τον ήξερα και αλλιώς φάνηκε μετά. Ρόλοι είναι όλα αυτά».

«Για τη Φάρμα, το μόνο που σκέφτομαι, είναι πως θα μπορούσα να κάτσω παραπάνω και να πάρω και άλλα χρήματα. Αλλά δεν μπορώ να δίω τον εαυτό μου για τα χρήματα»

«Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω, έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά»

Πριν από λίγο καιρό, ο Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό, με αφορμή την οικειοθελή αποχώρηση του από την Φάρμα.

Ο γνωστός χορευτής και χορογράφος αποκάλυψε πως δεν ήταν δική του επιλογή να φύγει, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχουν κι άλλα ζευγάρια μέσα στο παιχνίδι, εκτός από την Κυριακή και τον Ντούπη, των οποίων το ειδύλλιο έχει αποκαλυφθεί εδώ και καιρό.

«Δεν ήταν επιλογή μου να αποχωρήσω. Απλά έπρεπε να φύγω, δεν μπορώ να σας πω πολλά. Δεν έφυγα γιατί ήταν η ώρα μου να φύγω. Δυο μέρες ήθελα να φύγω οικειοθελώς για κάποια θεματάκια και τελικά την τρίτη μέρα έπρεπε να φύγω. Ο λόγος που ζήτησα από τον κόσμο να με ψηφίσει για να επιστρέψω ήταν γιατί ήθελα να δείξω ότι έχω κόσμο, γιατί είχαμε ένα εσωτερικό θέμα.

 Φάρμα - Τάσος Ξιαρχό

Ήταν ένα παιχνίδι που μου έδωσε πολλά αλλά δεν έφυγα για δικό μου λόγο αλλά για άλλου. Για εμένα ωστόσο τελικά καλά που έφυγα. Δεν είμαι σε ηλικία να ξεπουλήσω τον εαυτό μου για τα χρήματα. Μπορεί να το είπα πολύ χοντρά, αλλά για εμένα και για τη δική μου πορεία δεν… ».

Αναφορικά με την πρόταση που δέχτηκε από το Survivor είπε: «Είναι μια εποχή που δεν κάνουμε τίποτα και είπα να το δοκιμάσω. Όμως έπρεπε να περιμένουμε 10 μέρες σε ένα ξενοδοχείο. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο και αυτό. Η αναμονή ήταν χειρότερη. Με τα παιδιά είχαμε τρομερή σχέση. απλά δεν είχα καλή συνεννόηση από πριν. Κάτι που έπρεπε να συμβεί δεν συνέβη. Δεν μπορώ να πω πολλά. Ήμουν 7 ώρες εκτός φάρμας και συζητούσα. Αυτό που είχα ζητήσει δεν μπορούσε να γίνει.

Κάθε βράδυ έκανα μπάνιο εγώ και η Κατσογρεσάκη. Ο Στράτος δεν πλένεται. Κάνει μπάνιο κάθε 3 μέρες. Οι μόνοι που πλενόμασταν κάθε μέρα ήταν η Κυριακή, εγώ και όποιος ήταν αρχηγός. Οι άλλοι κάθε 3-4 μέρες.

Ο Ντούπης θέλει να τα έχει με την Κατσογρεσάκη. Εκείνη τον βρίζει κι εκείνος είναι ερωτευμένος. Η Κυριακή έχει γυρίσει όλο τον κόσμο θα κοιτάξει τον Ντούπη; Της αρέσει να αρέσει. Παίζει το παιχνίδι της και μέσα και έξω από τον στίβο μάχης».

Για το αν υπάρχουν και άλλα ζευγάρια μέσα στην Φάρμα, ανέφερε πως «Κάποιος δεν κάνει καλό μοντάζ», ενώ χαρακτήρισε και την Μαρία Μιχαλοπούλου «τεμπέλα».