Survivor 4 - αποκλειστικό: Πολύωρες συζητήσεις μεταξύ παραγωγής και Ασημακόπουλου

Ταρακουνήθηκαν μετά τις δηλώσεις περί αποχώρησης - Του τάζουν πολλά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκλειστικό: Πολύωρες συζητήσεις μεταξύ παραγωγής και Ασημακόπουλου

Δευτέρα σήμερα 24/5 και το χρέος μου το έκανα από πολύ νωρίς το πρωί! Αγώνισμα επικοινωνίας απόψε στο Survivor κι αφού ήδη σας έχω αποκαλύψει ποια ομάδα θα πάρει τη νίκη και θα επικοινωνήσει με τους δικούς της ανθρώπους πάμε να σας μεταφέρω κι ένα αποκλειστικό παρασκήνιο για το τι συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα στον Άγιο Δομίνικο!

Όπως γνωρίζετε όλοι οι φανς του Survivor τα επεισόδια που εμείς παρακολουθούμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ έχουν γυριστεί και μονταριστεί τουλάχιστον τρεις ημέρες πριν. Εδώ και πάνω από 72 ώρες λοιπόν, στον Άγιο Δομίνικο επικρατεί μια απίστευτη σύγχυση μεταξύ της παραγωγής και του Γιώργου Ασημακόπουλου.

Τι συμβαίνει με τον Ασημακόπουλο και την παραγωγή του Survivor

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε μια απίστευτη έκρηξη του Γιώργου, του Ηλία και της Καρολίνας με στόχο εννοείται τον Τριαντάφυλλο! Τα αίματα άναψαν κατά πολύ και ο Ασημακόπουλος έφτασε στο σημείο να πει χαρακτηριστικά "Βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εγώ με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορώ να επιβιώσω! Ή αυτός ή εγώ, διαφορετικά θα φύγω! Δεν μπορώ άλλο αυτή την ψευτιά και αυτό το παραμύθι! Τέρμα τελείωσε".

Μετά την δήλωση αυτή λοιπόν, εγώ στο Youweekly.gr θα σας πω τι επικράτησε στον νησί γιατί εννοείται πως δεν το έδειξαν οι κάμερες.

Για όσους δεν γνωρίζουν, όταν οι παίκτες κάθονται και μιλάνε μπροστά στην κάμερα, απαντάνε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που έχει τοποθετήσει ο Ατζούν έτσι για να δίνουν το βήμα και να βγάζουν... λαυράκια! Με το που το δήλωσε αυτό, λοιπόν, ο Ασημακόπουλος, ο δημοσιογράφος κάλεσε άτομα της παραγωγής να μιλήσουν με τον Γιώργο!

Η κατάσταση του πραγματικά ήταν οριακή κι εδώ και πολλές ώρες τα άτομα του Ατζούν προσπαθούν να τον ηρεμήσουν με την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Ντάφυ. Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος δεν θέλει ούτε να τον βλέπει. Το προσωπικό του Τούρκου παραγωγού κάνει φιλότιμες προσπάθειες να πείσει τον Ασημακόπουλο να το δει πιο χαλαρά όλο αυτό. Δεν του έχουν τάξει και λίγα από ότι μαθαίνω. Σήμερα θα τον δούμε πιο ήρεμο.

Ο Ασημακόπουλος προσπαθεί να συγκρατήσει την οργή του και ρίχνει το βάρος στο αγωνιστικό. Τώρα που είναι και σε αντίθετες ομάδες με τον Ντάφυ θέλει να του... τα πάρει όλα και μπορεί και να το καταφέρει. Εδώ θα είμαστε να τα πούμε αυτά.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils