Survivor 4: Εξελίξεις με την Καρολίνα Καλύβα μετά τον διαπληκτισμό με τον Ατζούν

Αποκλειστικό παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Εξελίξεις με την Καρολίνα Καλύβα μετά τον διαπληκτισμό με τον Ατζούν

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπορεί να πρόσεφερε ένα μεγάλο δώρο στους νικητές της τελευταίας δοκιμασίας του Survivor 4, καθώς απόλαυσαν ένα υπέροχο ταξίδι με λίαρ τζετ στο Μαϊάμι. Η κόκκινη ομάδα κέρδισε το αγώνισμα, αλλά μέχρι να πάνε στο Μαϊάμι, προηγήθηκαν αρκετά σκηνικά, που έχρηζαν συζήτησης.

Κεντρικό πρόσωπο, μεταξύ άλλων, ήταν και η Καρολίνα Καλύβα. Η παίκτρια της μπλε ομάδας και αρχηγός της για αυτή την εβδομάδα τα έβαλε με τον Ατζούν, όταν πρότεινε λόγω της κατάστασης του Τριαντάφυλλου, να γίνει το αγώνισμα ατομικό, με την ίδια να αντιδρά και να τονίζει, ότι το θέλει ομαδικό, ενώ λίγο αργότερα, όταν ο τραγουδιστής τραυματίστηκε, έγινε έξαλλη, καθώς άπαντες γνωρίζουν πια τη στρατηγική του.

Και μπορεί η απόφαση του Ατζούν για χαμένο πόντο της κόκκινης ομάδας σε κάθε απόφαση του «Ντάφυ» να μην αγωνιστεί, να μετρίασε εκείνη τη στιγμή λίγο την κατάσταση, αλλά τελικά τα νεύρα δεν έπαυσαν να υπάρχουν. Η Καρολίνα συνέχισε να ωρύεται, μάλιστα, μετά το αγώνισμα, προκαλώντας αντιδράσεις μέχρι και στην ίδια της την ομάδα... διαβάστε τη συνέχεια για τον καυγά της Καρολίνας με τον Ατζούν Ιλιτζαλί στο Athensmagazine.gr