Survivor 4: Η Ελένη «άδειασε» τη Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Σάκη

«Πριν έρθει έκανε παρέα με τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άμι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Ελένη «άδειασε» τη Μαριαλένα για τη σχέση της με τον Σάκη

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η παρέα της στο Survivor κάνουν διαρκώς επιθέσεις στους Amigos, στοχεύοντας και στην Ελένη Χαμπέρη, η οποία όμως της απάντησε με τον τρόπο, που έπρεπε σχετικά με τις «λυκοφιλίες».

Η τριάδα των Τριαντάφυλλου, Σάκη και Μαριαλένας επιχερεί με κάθε τρόπο να πλήξει την αντίπαλη πεντάδα και, στο πλαίσιο αυτό, η Μαριαλένα επεσήμανε πως οι Amigos «είναι μια μπούρδα», αλλά η αντίδραση δεν άργησε μπροστά στις κάμερες, ερχόμενη από την Ελένη, που προηγουμένως είχε δει το αληθινό πρόσωπο του Σάκη.

«Εδώ στην κανονική μας ζωή δεν έχουμε οκτώ κολλητούς, πόσο μάλλον στο Survivor. Εδώ έχουμε απλά παρέες, όπως έκανε και η Μαριαλένα, όταν έκανε φιλίες με τον Τζέιμς, τον Νίκο και την Άννα Μαρία, πριν έρθει ο Σάκης. Επίσης δεν πρέπει να μιλάει, όταν έχει τη βοήθεια ενός δικού της ανθρώπου», επεσήμανε στην κάμερα... δικάζοντας την αντίπαλό της.

Τα σχόλια της Ελένης Χαμπέρη για τη Μαριαλένα και τον Σάκη στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τίτλοι τέλους για Μαριαλένα - Λιβάνη

Της αποκαλύψεως το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή Ευτυχείτε. Φίλος του Γιώργου Λιβάνη και συγκεκριμένα ο Χρήστος Ζώτος μίλησε στην εκπομπή και όπως ήταν λογικό σχολίασε τα όσα βλέπουμε να διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο με την Μαριαλένα και τον Σάκη αφήνοντας ξεκάθαρα να εννοηθεί πως ο τραγουδιστής έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή του.

«Ο Σάκης μπήκες στο παιχνίδι και για τη Μαριαλένα και για την εμπειρία», είπε αρχικά ο Χρήστος Ζώτος και αποκάλυψε για τον Γιώργο Λιβάνη: «Το ότι έχει μείνει αμέτοχος σε όλο αυτό υποδηλώνει ότι δεν τον ενδιαφέρει όλο αυτό. Είναι cool, δεν έχει ασχοληθεί και όλα καλά», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι θα δώσει δεύτερη ευκαιρία στη Μαριαλένα. Έχουν ακουστεί όλα αυτά, έχει γίνει όλος αυτός ο ντόρος και η αρνητική διαφήμιση για τον Γιώργο με αυτά που έχουν ακουστεί, δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί. Έχει να ασχοληθεί με τόσες άλλες».

Τέλος, στην ερώτηση «αν έχει προχωρήσει στη ζωή του» απάντησε: «Έχει κάνει κάτι στη ζωή του».