Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Παρακολούθησα ένα θέατρο μεταξύ Σάκη - Μαριαλένας πολύ κακοστημένο»

Τα «καρφιά» του με αφορμή το προηγούμενο συμβούλιο του νησιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4 - Ασημακόπουλος: «Παρακολούθησα ένα θέατρο μεταξύ Σάκη - Μαριαλένας πολύ κακοστημένο»

Τα «φτυάρια» τους έβγαλαν για ακόμη μια φορά οι Amigos και σχολίασαν όλα όσα έγιναν και ειπώθηκαν στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Ο Ηλίας έβγαλε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Μαριαλένα, με τον Σάκη να τον πιέζει να βγάλει εκείνον, ωστόσο ο πρώτος έμεινε σταθερός στις επιλογές του.

Την επόμενη μέρα λοιπόν, οι Amigos έθαψαν καθαρά το ζευγάρι και δήλωσε πως πρόκειται για ένα κακοστημένο θέατρο και πως θα έπρεπε όλο αυτό να έχει αποφευχθεί, μιας και ο Ηλίας βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέμενε πως τόσο ο Σάκης όσο και η Μαριαλένα όλο αυτό που έκαναν στο συμβούλιο συνεννοημένο και στημένο, προκειμένου να.. πουλήσουν τον έρωτα τους!

Τα σχόλια των Amigos για Μαριαλένα - Σάκη

«Κάποιος το άφησε να φανεί έτσι...»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Κώστας Παπαδόπουλος για να σχολιάσει όσα σημειώθηκαν στο Survivor 4. Ο ζαχαροπλάστης, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, και έκανε ένα απίστευτο άδειασμα, με αφορμή το περιστατικό με τον Νίκο Μπάρτζη.

«Τις πρώτες εβδομάδες έλεγα ότι ήταν όλα σωστά, μετά έλεγα κακώς ασχολήθηκα με τον Τριαντάφυλλο και τον Αλέξη Παππά. Πλέον δεν με ενδιαφέρει. Όταν χάναμε πολλές φορές, είχαμε ζητήσει από την Ανθή να μην παίξει όλοι έχουν στρατηγική. Εγώ κυνηγούσα το δίκαιο, αλλά δεν έπρεπε να ασχοληθώ. Ο Σάκης και η Μαριαλένα αγαπιούνται πολύ, η σχέση τους είναι αληθινή. Ζουν έναν έρωτα πλατωνικό», δήλωσε αρχικά ο πρώην παίκτη.

«Είχαν παίξει πολλά άσχημα πράγματα για εμένα. Αυτό που συζητήθηκε πιο πολύ ήταν ότι είπα τον Νίκο Μπάρτζη βοσκό. Κάποιος το άφησε να φανεί έτσι, εγώ του είπα είσαι βοσκός ξεροκέφαλος. Ήταν στρατηγικό από την ομάδα να βγει έτσι, δεν το είπα με αυτόν τον τρόπο», αποκάλυψε ο Κώστας Παπαδόπουλος.