Survivor 5: "Λύγισε" η Παρασκευή - "Υπάρχει πολύ μοναξιά"

Δύσκολα τα πράγματα για την παίκτρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Λίγο μετά τα δάκρυα του Βαλάντη στο αποψινό (27/12) επεισόδιο του Survivor 5, σειρά είχε η Παρασκευή Σταματοπούλου, η οποία δεν άντεξε και "λύγισε" στην κάμερα.

Η εν λόγω παίκτρια των Μαχητών αντιμετωπίζει ήδη αρκετά προβλήματα, μιας και είναι vegan, επομένως η πείνα της είναι ήδη αρκετή, με αποτέλεσμα να αισθάνεται αρκετά συχνά ζαλάδες.

Εκτός από αυτό όμως, η Παρασκευή, μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε πως δύσκολα προσαρμόζεται σε νέες καταστάσεις και πως δύσκολα συνδέεται με καινούργιους ανθρώπους για αυτό και αισθάνεται πολύ μοναξιά στην καλύβα.

«Στην πραγματικότητα δεν έχω προσδοκία ότι θα ήμουν χορτάτη ή ότι θα πήγαιναν όλα όπως τα είχα στο κεφάλι μου. Αυτή τη στιγμή όμως μου βαράει πολύ άσχημα. Λόγω βροχής, λόγω κρύου, λόγω μοναξιάς. Ειδικά μοναξιά υπάρχει πολύ μες το κεφάλι μου. Δεν νιώθω εύκολα άνεση με άλλους ανθρώπους. Σίγουρα δεν νιώθω σύνδεση εύκολα με άλλους ανθρώπους οπότε η μόνη σύνδεση που μου μένει είναι με όσους δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Αυτό!», είπε χαρακτηριστικά με δάκρυα στα μάτια.

Τα δάκρυα της Παρασκευής στο Survivor 5

Λίγα λόγια για την Παρασκευή Σταματοπούλου

Η Παρασκευή Σταματοπούλου είναι 26 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Φοιτά στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών και εργάζεται ως προπονήτρια Strongman. Είναι η vegan της παραλίας των Μαχητών (δείτε εδώ όλους τους υπόλοιπους). Θεωρεί το Survivor μια προσωπική πρόκληση. Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος που πρέπει να αντιμετωπίσει όταν φτάσει στην παραλία του νησιού;

Ότι δε θα έχει κοντά της τους δικούς της ανθρώπους! Αν κερδίσει το έπαθλο θα επενδύσει στο καινούργιο γυμναστήριο της για να διαδώσει το άθλημα Strongman στην Ελλάδα.