Survivor 5: «Δεν μπορώ να το διαβάσω...» - Κατέρρευσε ο Σάββας με το μήνυμα της συντρόφου του

Ξέσπασε σε κλάματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν μπορώ να το διαβάσω...» - Κατέρρευσε ο Σάββας με το μήνυμα της συντρόφου του

Οι Μαχητές ήταν αυτοί που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, και έτσι είχαν την ευκαιρία να διαβάσουν μηνύματα από φίλους και συντρόφους. Ένας από αυτούς που συγκινήθηκαν ιδιαίτερα ήταν ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος έλαβε μήνυμα από την αγαπημένη του.

Μόλις την είδε ξέσπασε σε κλάματα, ενώ στην προσπάθειά του να διαβάσει το μήνυμα η φωνή του έσπαγε. Μάλιστα σε κάποια στιγμή σταμάτησε προκειμένου να πάρει μία ανάσα και να συνεχίσει.

Όπως εξήγησε, με την κοπέλα του είναι μαζί εδώ και 6 μήνες, τους οποίους χαρακτήρισε τους ωραιότερους μήνες της ζωής του.

Το μήνυμα της συντρόφου του Σάββα Κάλφα στο Survivor 5

«Αν δω σήμερα μήνυμα από τον Χρήστο...» - Η εξομολόγηση της Ασημίνας για τον Δάντη

Εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει γνωστό πως η Ασημίνα και ο Χρήστος Δάντης είναι ζευγάρι. Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών έχει ανά καιρούς αναφερθεί πολλές φορές στον σύντροφό της, ενώ του έστειλε και ένα δώρο με την Παρασκευή που αποχώρησε.

Στο σημερινό (1/3) επεισόδιο του Survivor 5, οι παίκτες αγωνίζονται για έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος κερδίζει) και έτσι η Ασημίνα εξήγησε πως περιμένει πώς και πώς να διαβάσει ένα μήνυμα από τον αγαπημένο της.

Μάλιστα, δε δίστασε να σχολιάσει πως αν τον ακούσει δεν είναι απίθανο να κλάψει καθώς της λείπει πάρα πολύ.