Survivor 5 spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στη Πούντα Κάνα

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 30/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο και πάει στη Πούντα Κάνα

Ακόμα ένα επεισόδιο του Survivor 5 πρόκειται να δούμε απόψε 30/4 το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly σας έχει το χρώμα της ομάδας που θα νικήσει το έπαθλο.

Όπως είδαμε αρχικά στο trailer που κυκλοφόρησε, οι εντάσεις στην παραλία των Μπλε συνεχίζονται δυναμικά, με την ομάδα να τίθεται αυτή τη φορά απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μάλιστα καταγγέλλει πως ο Τάκης προσπάθησε να στρέψει την ομάδα εναντίον του αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε μία «καταγγελία» για τον συμπαίκτη του προχωρά και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αποκαλύπτει στην παρέα του πως ο Τάκης τον πλησίασε, μόλις λίγο καιρό μετά τον ακραίο καυγά τους στο συμβούλιο του νησιού, και του ζήτησε να μην το ψηφίσει καθώς αν βγει αυτή την εβδομάδα υποψήφιος, τότε σίγουρα θα αποχωρήσει.

Πάμε τώρα στο αποψινό όμως έπαθλο! Οι διαγωνιζόμενοι φτάνουν στο ceremony πριν από το παιχνίδι και ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοινώνει τότε πως στον πρώτο αγώνα επάθλου της εβδομάδας, η νικήτρια ομάδα πρόκειται να μεταφερθεί στο φημισμένο πάρκο των μαϊμούδων στην Πούντα Κάνα.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο στο Survivor 5 και πάει στη Πούντα Κάνα

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα μπει πιο δυναμικά και αποφασιστικά στον στίβο μάχης είναι η.... Μπλε, οι παίκτες της οποίας πρόκειται να βιώσουν μια αξέχαστη και πολύ ξεχωριστή εμπειρία ζωής.

Αν τυχόν αλλάξει όμως κάτι, θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως, για αυτό stay tuned!