Survivor 5 trailer 1/5: "Τους γλείφει και τους τάζει..." - Ο Τάκης Καραγκούνιας «καταγγέλλει» συμπαίκτη του ενώπιων όλων!

Άφωνος ο Λιανός στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 trailer 1/5:

Χαμός πρόκειται να γίνει και στο αποψινό 1/5 επεισόδιο του Survivor 5, με τις δύο ομάδες μετά από καιρό θα μπουν στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν την ασυλία και την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Όπως βλέπουμε από το trailer που κυκλοφόρησε πριν μερικές ώρες, για ακόμη μια φορά ο Τάκης Καραγκούνιας βρίσκεται στο επίκεντρο του σχολιασμού, μιας και δεν σταματά λεπτό να τσακώνεται με τους συμπαίκτες του, παρόλο που κέρδισαν το έπαθλο για την Πούντα Κάνα.

Μάλιστα, στο στόχαστρό του βρίσκονται κυρίως δύο άτομα, η Σοφιάννα και ο Μαρτίκας, με τον ίδιο να αναφέρει για την πρώτη πως πρόκειται να βγουν όλα στην φόρα για εκείνη και πως... δεν θα έχει μέρος να κρυφτεί!

Η εν λόγω ένταση συνεχίζεται όμως και στον στίβο μάχης, με τον Τάκη να τα βάζει πάλι με την Σοφιάννα και τον Μαρτίκα, δημιουργώντας μια τεράστια σύγχυση στον πάγκο.

Φυσικά, ούτε από το συμβούλιο του νησιού θα μπορούσαν να λείπουν οι καυγάδες, με τον Καραγκούνια να φτάνει όπως φαίνεται στο αμήν του και να καταγγέλλει ενώπιων όλων πως ο Σπύρος Μαρτίκας όλη μέρα γλείφει τους συμπαίκτες του και τους τάζει ποτά, φαγητά και ταξίδια προκειμένου εκείνος να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι.

Σκοτωμός και στο αποψινό 1/5 επεισόδιο του Survivor 5