Survivor 5: Μαίη και Τάλα προξενεύουν τον Σπύρο

Με αφορμή τις μαγειρικές του ικανότητες

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Μαίη και Τάλα προξενεύουν τον Σπύρο

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα στο σημερινό επεισόδιο (15/6) του Survivor 5, οι παίκτες συγκεντρώθηκαν για να μαγειρέψουν να φάνε, καθώς ήταν σημαντικό να μαζέψουν δυνάμεις. Ο Σπύρος φαίνεται πως δεν ''το έχει'' και τόσο με τη μαγειρική και οι παίκτες θέλησαν να τον πειράξουν.

Αφορμή στάθηκε και το γεγονός πως την τελευταία φορά που τηγάνισε κάποια ψάρια κόντεψε να βάλει φωτιά στην καλύβα. Έτσι, σήμερα ο Σπύρος έπρεπε να πάρει τη ρεβάνς. Οι συμπαίκτες του τον έβαλαν να φτιάξει πιτάκια, και αφού η αποστολή στέφθηκε με επιτυχία, Μαίη και Τάλα τον έκαναν προξενιό στο γυναικείο κοινό που παρακολουθεί το reality επιβίωσης.

Μαίη και Τάλα έβγαλαν αγγελία για τον Σπύρο στο Survivor 5

«Δίνεται Σπύρος Μαρτίκας, νοικοκύρης για σπίτι, ξέρει να τηγανίζει, φαρμακοποιός μάγειρας και πάνω απ’ όλα έχει παραμείνει 11 φορές στο Survivor», ακούγεται να λέει ο Τάλα.

Από την άλλη, Ασημίνα και Νίκος ρίχνουν τα ''καρφιά'' τους κατά του Σπύρου στο Survivor 5

Το σημερινό επεισόδιο (15/6) στο Survivor 5 ξεκίνησε και όλοι είχαν κάτι να σχολιάσουν αι να πετάξουν τη σπόντα τους. Η μπάλα ''πήρε'' κυρίως το Σπύρο αλλά και την Ασημίνα, οι οποίοι είναι οι μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Δεν έχω να πω τίποτα με το Σπύρο. Είναι ψεύτης. Είναι όπου φυσάει ο άνεμος. Μία προς τον Τάλα, μία προς τον Στάθη...Δε πρόκειται να αλλάξει. Δε μπορώ να ασχοληθώ άλλο μαζί του», σχολίασε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Από την άλλη, ο Νίκος ανέφερε για το σκηνικό με την αποχώρηση της Βρισηίδας:« Τρώει κολλήματα. Δε βγάλαμε εμείς τη Βρισηίδα. Εκείνη το ζήτησε γιατί είχε κουραστεί»