Survivor 5: «Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν τον θέλουν νικητή;» - Ο Μαρτίκας "ξαναχτυπά" με νέες δηλώσεις

«O Άρης δεν έχει πείσει κανέναν»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δεν σας κάνει εντύπωση που δεν τον θέλουν νικητή;» - Ο Μαρτίκας

Περίεργα ξεκίνησε το επεισόδιο της Κυριακής 19/6 στο Survivor, μιας και μετά την παρέα του Άρη και της Ασημίνας με την οποία απόρησαν όλοι, ο Σπύρος Μαρτίκας έφερε στο προσκήνιο ένα θέμα που ίσως δεν είχε παρατηρήσει σχεδόν κανείς μέχρι τώρα, και ορισμένοι συμπαίκτες του, συμφώνησαν μαζί του.

Η παρατήρηση του Μαρτίκα για τον Άρη

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε με αφορμή τις δηλώσεις Τάλα και είπε: «Δεν σας κάνει εντύπωση που κανείς από όσους αποχώρησαν δεν είπαν ότι θέλουν να δουν νικητή του Survivor τον Άρη. O Άρης δεν έχει πείσει κανέναν, και δεν έχει πείσει ούτε τους φίλους του», συμπλήρωσε.

Σαν άλλος Ντάφυ ο Άρης Σοϊλέδης - 6ψήφιος ο αριθμός των χρημάτων που έχει πάρει μέχρι τώρα

H εκπομπή Open Weekend παρουσίασε τα χρήματα που έχουν λάβει μέχρι στιγμής οι παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο Survivor 5. Άλλοι έχουν συγκεντρώσει πολλά, άλλοι θα λέγαμε πως έχουν βγει χαμένοι ακόμη και αν λόγω του ότι δεν ήταν γνωστοί, εβδομαδιαίως λαμβάνουν χαμηλό ποσό από τον Ατζούν.

Ο Άρης Σοϊλέδης ωστόσο θα βγει από το παιχνίδι σαν άλλος Τριαντάφυλλος (δείτε εδώ πόσα πήρε ο Ντάφυ), αφού μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα και από το έπαθλο.

H Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει συγκεντρώσει 28.000 ευρώ, ο Σπύρος Μαρτίκας 28.000 ευρώ, ο Στάθης Σχίζας 15.000 ευρώ, ο Νίκος Γιάννης 12.000 ευρώ, ενώ ο κερδισμένος και με το παραπάνω της υπόθεσης είναι ο Άρης Σοϊλέδης που έχει λάβει μέχρι στιγμής 165.000 ευρώ.