Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: Τα χρήματα που έχει λάβει μέχρι στιγμής, ο σύντροφος της Παναγιώταρου

Από τους κακοπληρωμένους ή τους πιο ακριβοπληρωμένους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - Στάθης Σχίζας: Τα χρήματα που έχει λάβει μέχρι στιγμής, ο σύντροφος της Παναγιώταρου

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Survivor 5 είναι ο Στάθης Σχίζας, ειδικά μετά την αποκάλυψη πως εδώ και περίπου ένα χρόνο διατηρεί σχέση με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου η οποία μάλιστα του είχε στείλει με μήνυμα στο έπαθλο επικοινωνίας.

Ο Στάθης λοιπόν, αυτή την στιγμή βρίσκεται στους τελευταίους 8 παίκτες και μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό για την διεκδίκηση των 100.000 ευρώ - δείτε πότε και που θα γίνει ο τελικός.

Πόσα χρήματα έχει λάβει όμως μέχρι στιγμές ο Στάθης από το Survivor 5;

Την ώρα που ο Άρης Σοϊλέδης έχει ξεπεράσει μέχρι και το χρηματικό έπαθλο, ο Στάθης Σχίζας βρίσκεται στους πιο κακοπληρωμένος συγκριτικά πάντα με τους παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα έχει λάβει 15.000 ευρώ, ενώ μετά ακολουθεί ο Νίκος Γιάννης με 12.000 ευρώ.

Το περιστατικό ανάμεσα στην Παναγιώταρου και την πρώην του Σχίζα

Ένα μεγάλο θέμα είχε δημιουργηθεί μετά τις δηλώσεις που έκανε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για την πρώην σύζυγο του συντρόφου της Στάθη Σχίζα, στις οποίες ισχυρίστηκε πως "κάποιοι προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες της" (δείτε εδώ αναλυτικά τη δήλωσή της).

Η δήλωση αυτή έγινε με αφορμή μία ανάρτηση που έκανε η πρώην του Στάθη Σχίζα, στην οποία ξεκαθάρισε πως θεωρεί λάθος τον τρόπο που διέρρευσε η σχέση του με την γνωστή influencer (δείτε εδώ την ανάρτησή της), καθώς δεν σκέφτηκε κανείς πως πάνω απ' όλα υπάρχει ένα παιδί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (20/5), η Μάρτζυ Λαζάρου θέλησε μέσα από την εκπομπή Love it να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα μιας και όπως είπε γνωρίζει προσωπικά την πρώην σύζυγο του Στάθη Σχίζα.

«Ο Στάθης με την Άννα Μαρία έχουν χωρίσει πολλά χρόνια – από το 2016 – 2017 – και ήταν δική της επιλογή. Από τότε που χώρισαν έχει προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του ξεχωριστά. Ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκε ήταν επειδή ο Στάθης δεν είχε μιλήσει στην κόρη τους, κλήθηκε τώρα η Άννα Μαρία να εξηγήσει κάτι το οποίο είναι του Στάθη και λίγο ξαφνιάστηκε. Δεν έχει τίποτα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το παιδί είναι σε μια ηλικία που πηγαίνει σχολείο και μπορεί κάποιος να της μεταφέρει κάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσωπική ζωή του Στάθη, απλά αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για τα παιδιά μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος» είπε χαρακτηριστικά η Μάρτζυ Λαζάρου.

Λίγο αργότερα η ίδια έκανε νέα ανάρτηση για να κλείσει το ζήτημα

«Για να λήξει όλο αυτό, ευχαριστώ κάποιες εκπομπές που αντικειμενικά προσέγγισαν το θέμα του «Survivor», κυρίως το Love it, καθώς από το πρωί ακούω θέλοντας και μη κάποιες δηλώσεις που απευθύνονται σε εμένα.

Στεναχωριέμαι για το όνομά μου, το επίπεδό μου σαν γυναίκα, σαν μητέρα και τον καθημερινό μου αξιοπρεπή αγώνα να εμπλέκεται σε τέτοιου επιπέδου θέματα. Να χαίρεστε με την χαρά των άλλων».

Σχίζα πρώην ανάρτηση