«Δε θα πάρω...» - Το "καρφί" της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τη συμμετοχή του Σχίζα στο Survivor All Star

Ενθουσιασμένη με την επιστροφή του καλού της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δε θα πάρω...» - Το

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε στο περιθώριο του μεγάλου ημιτελικού η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα (δείτε εδώ τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν) για το πόσο πολύ περίμενε να τον δει ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να πάει στο Survivor All Star.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Επιτέλους βλέπω το Στάθη μετά από 4,5 μήνες, μου είχε λείψει πάρα πολύ. Τον αγαπάω πολύ, τον στηρίζω σε κάθε του επιλογή. Είμαι πολύ χαρούμενη που τελείωσε επιτέλους αυτό το παιχνίδι γιατί κι εμείς έξω περνούσαμε δύσκολα, δεν περνούσαν μόνο οι παίκτες», είπε αρχικά.

Όταν βέβαια η κουβέντα πήγε στην ενδεχόμενη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor All Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είπε: «Δε θα πάρω, θέλω να τον δω λίγο».

Δύσκολες ώρες για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor 5

Από το βράδυ της Τρίτης 5/7 το όνομά της φιγουράρει παντού κι αυτό γιατί είναι η σύντροφος του ενός από τους δυο φιναλίστ του Survivor 5, Στάθη Σχίζα! Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παρευρέθηκε στον ημιτελικό του ριάλιτι και τα σχόλια ήταν τόσο θετικά όσο και αρνητικά, είτε αυτά αφορούσαν την καυτή εμφάνισή της είτε την σχέση της με τον Στάθη και τα καυτά φιλιά που αντάλλαξαν μπροστά σε όλους.

Η μεταξύ άλλων εκκολαπτόμενη τραγουδίστρια μετά το τέλος του ημιτελικού, όμως, βρέθηκε μπροστά σε ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός.

Για την ακρίβεια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πως της έχουν κάνει report και δεν μπορεί να διαχειριστεί τον account της...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου Survivor

Κι όπως φαίνεται μέχρι και σήμερα το πρόβλημα δεν έχει αποκατασταθεί...

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου instagram