Survivor 5: Έκανε άνω κάτω το Γαλάτσι - Έσπρωχνε τους ανθρώπους της παραγωγής η Ασημίνα για να αγκαλιάσει τον Δάντη

Ασύλληπτο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έκανε άνω κάτω το Γαλάτσι - Έσπρωχνε τους ανθρώπους της παραγωγής η Ασημίνα για να αγκαλιάσει τον Δάντη

Μετά από πολλούς μήνες, οι φιναλίστ του Survivor 5 είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους αγαπημένους τους. Ο Στάθης Σχίζας «πλακώθηκε» στα φιλιά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες), ενώ η Ασημίνα έκανε τον κόσμο άνω κάτω για να μπορέσει να βρεθεί στην αγκαλιά του Χρήστου Δάντη.

Μόλις είδε τον καλό της, η νεαρή παίκτρια δεν μπορούσε να συγκρατηθεί. Μπορεί οι άνθρωποι της παραγωγής να έβαλαν τα δυνατά τους για να τη σταματήσουν, ωστόσο εκείνη τους έσπρωξε όλους και κατάφερε να φτάσει στα χέρια του.

Η προσπάθεια της Ασημίνας να αγκαλιάσει τον Χρήστο Δάντη στο Survivor 5

Η Ασημίνα έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση τους, ενώ και ο Χρήστος Δάντης δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για την αθλήτρια.

Ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε στην Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης βρέθηκε φυσικά στον χθεσινό ημιτελικό του Survivor 5 προκειμένου να στηρίξει την αγαπημένη του, Ασημίνα, η οποία κατάφερε και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό.

Ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε να την χειροκροτά και την βιντεοσκοπεί (δείτε εδώ ένα αποκλειστικό βίντεο από την στιγμή που αγκαλιάζονται) και μάλιστα κάποια στιγμή ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους συντρόφους των 3 φιναλίστ, με τον Χρήστο Δάντη να τονίζει πόσο υπερήφανος είναι για την Ασημίνα.

Μάλιστα, δεν δίστασε να της τραγουδήσει και το νέο του κομμάτι "Σ' αγαπάω απλά", με την ίδια να ξεσπά σε κλάματα από την συγκίνησή της.