Survivor 5: «Για όλα αυτά...» - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση του Βαλάντη για τον τελικό του παιχνιδιού

Τι τον έπιασε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Για όλα αυτά...» - ''Σούσουρο'' με τη νέα ανάρτηση του Βαλάντη για τον τελικό του παιχνιδιού

Ο Βαλάντης είναι ιδιαίτερα γνωστός μέσα από τη δισκογραφία, που έχει κάνει και τις εμφανίσεις του στις πίστες όλα αυτά τα χρόνια. Φέτος όμως κατάφερε να απασχολήσει ιδιαίτερα, καθώς πήγε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο στο Survivor 5 και έδειξε πολλές πτυχές του εαυτού του.

Μετά την αποχώρησή του κατηγόρησε πολλές φορές την παραγωγή για τον τρόπο με τον οποίο φάνηκε η προσωπικότητα του προς τα έξω και έτσι κάποιοι θεώρησαν πως αυτός ήταν και ο λόγος, που δεν πήγε στον τελικό. Εκείνος όμως, το Σάββατο 9/7 έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram σχετικά με το παιχνίδι.

Η ανάρτηση του Βαλάντη για το τέλος του Survivor 5

«Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά…! Κυρίως στο κορίτσι που ξεκίνησε από την αρχή και έφτασε μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια και σε όλους τους συμπαίχτες μου για όλα αυτά, καλά και κακά, που μοιραστήκαμε».

Survivor-jpgg

Ο Βαλάντης μίλησε για την ηχηρή απουσία του από το Γαλάτσι

Ο Βαλάντης παραχώρησε συνέντευξη στο Open Weekend το Σάββατο 9/7 και μεταξύ των όσων είπε δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή του στο Survivor 5, η οποία γενικότερα έχει συζητηθεί πολύ, λόγω των συμπεριφορών, που παρουσίαζε.

Μετά την αγκαλιά που έδωσε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, η οποία δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη απάντησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό για την απουσία του από τον τελικό και τον ημιτελικό και τον τελικό του παιχνιδιού. Η απουσία του σχολιάστηκε από τις ηχηρές, ωστόσο εκείνος δήλωσε πως θα ήθελε να είναι παρών και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δε μπόρεσε.

«Στον Ημιτελικό δεν μπορούσα να πάω. Επειδή πρέπει να βγάλουμε και τα προς το ζην είχα ένα πάρτι γάμου, το οποίο ήταν πριβέ. Κανονίζαμε μήπως προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να φτάσω γρήγορα, στο διάλειμμα να πεταχτώ στο Γαλάτσι να χαιρετήσω τα παιδιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά ήθελα να πάω» είπε ο Βαλάντης.