Μυρίζουν τα σκουπίδια σας; 2 έξυπνα tips για να φύγει κάθε δυσοσμία!

Απλά και οικονομικά...

Μυρίζουν τα σκουπίδια σας; 2 έξυπνα tips για να φύγει κάθε δυσοσμία!

Σας ενοχλεί η άσχημη μυρωδιά από τα σκουπίδια σας; Δείτε 2 έξυπνα κόλπα για να... σωθείτε!

Αυτή η ενοχλητική μυρωδιά που αναδύεται από το ντουλάπι της κουζίνας σας όπου έχετε τον κάδο με τα σκουπίδια πρέπει να σταματήσει. Και εμείς σας έχουμε τον πιο απλό τρόπο για να καταφέρετε να την εξαφανίσετε.

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μερικά φύλλα εφημερίδας -γύρω στις 10 σελίδες- οι οποίες θα σας λύσουν τα χέρια και θα σας απαλλάξουν από οποιαδήποτε ενοχλητική μυρωδιά έρχεται από τα σκουπίδια σας.

Με μερικά φύλλα εφημερίδας στον πάτο του κάδου μπορείτε να γλιτώσετε από τις άσχημες μυρωδιές.
Βάλτε τα φύλλα εφημερίδας, το ένα πάνω από το άλλο, στον πάτο του κάδου σας, κάτω από τη σακούλα σκουπιδιών. Με αυτό το κόλπο θα σταματήσετε την «έξοδο» της άσχημης μυρωδιάς από τον κάδο σας αλλά και από τη σακούλα σκουπιδιών μέσα στον κάδο. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότερες από τις άσχημες μυρωδιές δημιουργούνται από την υγρασία που μαζεύεται στον πάτο του κάδου. Η εφημερίδα θα απορροφάει την υγρασία και έτσι δεν θα μυρίζει ο κάδος.

Φροντίζετε να αλλάζετε τα φύλλα εφημερίδας κάθε φορά που πετάτε τα σκουπίδια.
Εφαρμόστε αυτό το απλό κόλπο και θα δείτε ότι πράγματι έχει αποτέλεσμα. Φροντίστε να αλλάζετε τα φύλλα εφημερίδας κάθε φορά που πετάτε τα σκουπίδια και να τα ανανεώνετε με καινούργια.

Tip Αν ο κάδος σας μυρίζει ήδη αρκετά άσχημα ρίξτε στον πάτο του 1/4 φλ. μαγειρικής σόδας και αφήστε την όλη τη μέρα. Το βράδυ τρίψτε με ένα σφουγγάρι και λίγο νερό και όλες οι μυρωδιές θα εξαφανιστούν!!

Αρχάριες νοικοκυρές προσοχή! Αν βάλετε κανέλα στην ηλεκτρική σας σκούπα θα πάθετε πλάκα!

Το ήξερες αυτό; Ο λόγος που πρέπει να βάζεις πάντα λίγο βαμβάκι στα σκουπίδια σου!

Εσύ το ήξερες αυτό; Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να βάζεις πάντα λίγο βαμβάκι στα σκουπίδια σου!

Μήπως έχεις αντιμετωπίσει κι εσύ το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή να βγάζεις τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα τα σκουπίδια από το σπίτι επειδή αναβλύζει μια όχι και τόσο…ευχάριστη μυρωδιά;

Εμείς σου έχουμε μια πρακτική και οικονομική λύση, αφού δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείς ακριβές αρωματισμένες σακούλες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βυθίσεις λίγο βαμβάκι στο αγαπημένο σου αιθέριο έλαιο και να το τοποθετήσεις στον πάτο του κάδου σκουπιδιών πριν βάλεις τη σακούλα. Πρόβλημα με τις κατσαρίδες στο σπίτι σας; 2+1 φυσικοί τρόποι για να απαλλαγείτε μια για πάντα!

Τα έλαια με βάση τα εσπεριδοειδή όπως το λεμόνι ή το πορτοκάλι μπορούν να βοηθήσουν στην εξισορρόπηση των οσμών, ενώ το έλαιο τεϊόδεντρου βοηθά με την εξουδετέρωση των βακτηρίων.

Κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να καταλάβει πόσο τεμπέλης είσαι για να βγάλεις τα σκουπίδια έξω!