Τηλεθέαση 19/4: Σκορδά - Καραβάτου - Τσιμτσιλή - Καινούργιου! Ξανά μεγάλες ανατροπές!

Ποια έμεινε τελευταία και καταϊδρωμένη;

Τηλεθέαση 19/4: Σκορδά - Καραβάτου - Τσιμτσιλή - Καινούργιου! Ξανά μεγάλες ανατροπές!

Χθες, τελευταία ημέρα της εβδομάδας, και είχαμε πάλι μεγάλες ανατροπές στην τηλεθέαση (19/4) των πρωινών πραγμάτων! Η βεντέτα της Φαίης Σκορδά με την Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζεται αμείωτη και στο "κόλπο" μπαίνει η Καινούργιου και η Τσιμτσιλή!

Την Παρασκευή, λοιπόν, ήταν η σειρά της Κατερίνας Καραβάτου να περάσει μπροστά με την εκπομπή της «Στη φωλιά των ΚούΚου» στο STAR να κάνει 19,0 στο δυναμικό κοινό. Διαβάστε παρακάτω...

«Το πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 μένει πίσω και κάνει 17,8!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνεχίζει τις πολύ καλές επιδόσεις και κάνει με το "Ηappy day" στην τηλεόραση του ΑLPHA TV 18,8!

Μεγάλη έκπληξη η Κατερίνα Kαινούργιου ανεβαίνει και κάνει 14,3, ίσως το καλύτερο νούμερο της φετινής σεζόν! Mάλιστα, σε ένα τέταρτο 10.30 με 10.45 η εκπομπή της ήταν πρώτη στη ζώνη της με 19,5!

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ρεπορτάζ. Περιέχονται παραπλανητικά στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία στην δικαιοσύνη για πνευματικά δικαιώματα του youweekly.gr!

Masterchef: Απίστευτα νούμερα ρεκόρ έκανε εχθές στην τηλεθέαση!

Ούτε εμείς στο site του Youweekly.gr πιστεύαμε τα νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef!!!

Πρόκειται αληθινά για το format της τηλεόρασης του Star που έκανε ρεκόρ στο δυναμικό κοινό χθες το βράδυ!

Το MasterChef τίναξε την πάντα στον αέρα! Τα σχεδόν εξωπραγματικά νούμερα που έκανε το παιχνίδι μαγειρικής θα σας εκπλήξουν έφτασε στο δυναμικό κοινό έως και 42,4!!!

Πάμε να δούμε τα νούμερα τηλεθέασης αναλυτικά μόνο στο Υouweekly.gr:

Το MasterChef κάνει μέσο όρο 36,2. Ξεκινάει 31,8 37,2 29,2 37,8 42,4 33,9 37,8 37,8 και κλείνει με το συγκλονιστικό νούμερο 39,1

Στον ανταγωνισμό,στην τηλεόραση του Σκάι το Power of love Gala 9,6!

Στον ANT1 η σειρά "H επιστροφή" 19,6

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του ρεπορτάζ. Περιέχονται παραπλανητικά στοιχεία τα οποία θα χρησιμοποιηθούν ως αποδείχτηκα στοιχεία στην δικαιοσύνη για πνευματικά δικαιώματα του youweekly.gr!