OPEN: Το κανάλι παίρνει «φωτιά»! Τα νέα είναι ευχάριστα!

Τι συνέβη;

OPEN: Το κανάλι παίρνει «φωτιά»! Τα νέα είναι ευχάριστα!

Τα νέα είναι ευχάριστα για τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN! Έχει αρχίσει και παίρνει "φωτιά" και θα το Youweekly.gr θα σας αποκαλύψει όλες τις εξελίξεις για το κανάλι...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Αυξανόμενη είναι το τελευταίο διάστημα η δυναμική του καναλιού στην πρωινή ζώνη τόσο στο ημερήσιο πρόγραμμα όσο και σε εκείνο του Σαββατοκύριακου.

Η αυλαία ανοίγει με την «Ωρα Ελλάδος 5.30» και τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Ανθή Βούλγαρη να λένε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές. Η ενημερωτική εκπομπή σε καθημερινή βάση σημειώνει στο γενικό σύνολο ποσοστά που κυμαίνονται από 15% έως 19% και στο δυναμικό κοινό από 11% έως 16%. Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου στην κατηγορία 18-54 ο πίνακας θεαματικότητας έδειξε 24,3%.

Σε συνεχή άνοδο η πρωινή σεζόν του OPEN

Τη σκυτάλη παίρνουν στη συνέχεια ο Γιάννης Σαραντάκος με τον Ακη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη που παρουσιάζουν την «Ωρα Ελλάδος 7.00». Στη ζώνη αυτή ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα αυξημένος, ωστόσο η εκπομπή κρατάει σθεναρά αντίσταση και τα νούμερα βρίσκονται στο 11% με 13% στο γενικό σύνολο και γύρω στο 10% με 12% στο δυναμικό κοινό.

Στις 09.50 η Κατερίνα Καινούργιου αναφωνεί καθημερινά «Ευτυχείτε!». Η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, παρουσιάζει αύξηση στα μερίδια τηλεθέασης από την πρώτη ημέρα προβολής της και έχει προκαλέσει... πονοκέφαλο στα ανταγωνιστικά προγράμματα, όχι μόνο γιατί παίρνει μεγάλα ποσοστά από την πίτα της τηλεθέασης, αλλά επειδή πολλές φορές στο δυναμικό κοινό τερματίζει πρώτη. Τα νούμερα κινούνται στο 14% με 18%, ενώ στο γενικό σύνολο στο 12% με 14%.

Το Σαββατοκύριακο, την ενημέρωση του κοινού έχει αναλάβει η Φαίη Μαυραγάνη με το «Τώρα ό,τι συμβαίνει». Η δημοσιογράφος έχει καταφέρει να χτίσει τη ζώνη αυτή και επιβραβεύεται με υψηλά νούμερα. Η εκπομπή στο γενικό σύνολο σημειώνει από 14% έως 20% και στο δυναμικό κοινό από 12% έως 19%.

Στη συνέχεια η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της μπαίνουν στην τηλεοπτική αρένα με θετική διάθεση. Η ψυχαγωγική εκπομπή «Ελα χαμογέλα» καταφέρνει απέναντι από τον έντονο ανταγωνισμό να κρατήσει τα διψήφια νούμερα. Στο γενικό σύνολο καταγράφει ποσοστά 10% έως 12% και στο δυναμικό κοινό 11% με 15%.


ΠΗΓΗ: TV24

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ