Elif: Μελίχ, Εφρούζ και Ελίφ παθαίνουν ατύχημα και το αυτοκίνητο πέφτει από έναν γκρεμό στη θάλασσα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο!

Elif: Μελίχ, Εφρούζ και Ελίφ παθαίνουν ατύχημα και το αυτοκίνητο πέφτει από έναν γκρεμό στη θάλασσα!

Η Ελίφ και η Μελέκ είναι λυπημένες επειδή η μικρούλα πρέπει να επιστρέψει στο κτήμα.

Ο Μελίχ προσπαθεί να τις παρηγορήσει αλλά και ο Εφρούζ δεν φεύγει από το πλευρό τους. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαλλιοτράβηγμα στα τηλεοπτικά! Ποια Ελληνίδα παρουσιάστρια απείλησε όλους τους συνεργάτες της; (Βίντεο)

Ο Μελίχ και ο Εφρούζ πηγαίνουν την Ελίφ στο κτήμα αλλά στο δρόμο έχουν ένα ατύχημα και το αυτοκίνητο πέφτει από έναν γκρεμό στη θάλασσα. Η Κιράζ ξαφνιάζεται όταν μαθαίνει πως η Ελίφ είναι κόρη του Κενάν. Ο Σαντίκ προσπαθεί να μη δείξει ότι εκείνος γνώριζε ήδη την αλήθεια. Η Αλιγιέ ετοιμάζει ένα νέο δωμάτιο για την Ελίφ και αγοράζει πολλά δώρα για να της δώσει όταν τη συναντήσει και ζητάει να ετοιμάσουν τα αγαπημένα της φαγητά.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Ένα επικίνδυνο παιχνίδι! Θέμα ημερών η παρέμβαση του ΕΣΡ (Aνάλυση)

Η Τουγτσέ είναι χαρούμενη επειδή Ελίφ θα επιστρέψει αλλά ζηλεύει όταν βλέπει πόσα δώρα της έχουν αγοράσει. Η Αρζού λέει στον πατέρα της όλα όσα συνέβησαν και ένας από τους άντρες του χαλάει το αυτοκίνητο του Μελίχ και είναι υπεύθυνος για το ατύχημα. Η Αρζού ανακουφίζεται όταν το μαθαίνει. Όλοι στο κτήμα, εκτός από την Αρζού αγωνιούν επειδή η Ελίφ δεν έχει φτάσει ακόμα.

Δείτε ακόμη: Τηλεθέαση: Πόσες μονάδες έριξε το YFSF στο Survivor Ελλάδα - Τουρκία! Δεν θα το πιστεύετε...

Ο Κενάν προσπαθεί μάταια να επικοινωνήσει με τον Μελίχ. Πιστεύει πως τον κοροϊδεύουν πάλι και δεν θα φέρουν στο σπίτι την Ελίφ και αυτή η σκέψη τον θυμώνει. Η Μελέκ ανησυχεί για την κόρη και τον αδελφό της και αποφασίζει να τους αναζητήσει. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ κατευθύνονται στο κτήμα και διαπιστώνουν πως έχει συμβεί κάποιο ατύχημα. Όταν βλέπουν στη σκηνή του ατυχήματος το πουλόβερ της Ελίφ, καταρρέουν. Η αστυνομία ανασύρει τον Μελίχ από το νερό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ θρηνούν. Ο Μουράτ ενημερώνει τον Βεϊσέλ πως ο Κενάν έμαθε την αλήθεια για την Ελίφ…