Μην ψαρώνεις: Η Φιόνα Γεωργιάδη μας αποκαλύπτει την πρόταση γάμου!

Όλες οι εξελίξεις!

Μην ψαρώνεις: Η Φιόνα Γεωργιάδη μας αποκαλύπτει την πρόταση γάμου!

Η κακομαθημένη Τάνια του «Μην ψαρώνεις» που προβάλλει ο ΑΝΤ1, δεν έχει καμία σχέση με το κορίτσι που την υποδύεται, τη Φιόνα Γεωργιάδη.

Η δεύτερη τουλάχιστον, παλεύει μεταξύ δύο χωρών για μια όμορφη εξέλιξη και τονίζει σε ποια δεδομένα αντιστέκεται - σε ό,τι αφορά στη δουλειά της. Η ίδια τα περιγράφει καλύτερα... Διαβάστε παρακάτω...

Τι αγαπάτε στον νέο σας ρόλο; Ποια η πρόκληση;
«Η πρόκληση σχετικά με τον ρόλο της Τάνιας είναι να αναδειχθεί η πιο ανθρώπινη πλευρά της, πέραν του “πλουσιοκόριτσου” όπως στερεοτυπικά εμφανίζεται. Πρόκειται για μια νέα γυναίκα που προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της και να χτίσει το μέλλον της εκ νέου, αφού η ζωή της έχει χαρίσει μεγάλες και πολλές ανατροπές».

Η Τάνια είναι το σημερινό πρότυπο του κοριτσιού που θέλει να φτιάξει τη ζωή της;
«Σίγουρα δεν πιστεύω ότι η Τάνια, ιδίως μέσα από τα ηχηρά λόγια περί αποκατάστασης, είναι το σημερινό πρότυπο κοριτσιού! Ετσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον (γέλια). Η “αποκατάσταση” του καθενός μας έρχεται μέσα από την αυτοπραγμάτωση. Αν αυτό περιλαμβάνει τη συμπόρευση, τότε ακόμα καλύτερα».

Μην ψαρώνεις Φιόνα Γεωργιάδου

Θα γίνει τελικά η πολυπόθητη πρόταση γάμου από τον Κωνσταντίνο;
«Θα γίνει; Δεν θα γίνει; Για την επικείμενη πρόταση γάμου, μάλλον θα πρέπει να ρωτήσετε κάποιον άλλον. Τον σεναριογράφο μας Αγγελο Χασάπογλου! (γέλια)».

Εχουμε δει όμως πως υπάρχει και ένα ενδιαφέρον με τον Λεωνίδα... Είναι αυτό επιτρεπτό για ένα κορίτσι μιας καλής τάξης, όπως ισχυρίζεται πως είναι; Αλήθεια, θεωρείτε πως υπάρχουν ταξικές διαφορές όταν πρόκειται για ζητήματα καρδιάς; Τι μέλλον της αξίζει;
«Αφενός τα συναισθήματα είναι πανανθρώπινα και δεν περιορίζονται σε συγκεκριμένες τάξεις ούτε κοινωνικοοικονομικές αλλά ούτε και πνευματικές, στις οποίες εγώ περισσότερο πιστεύω. Σε κάθε περίπτωση, η Τάνια δεν είναι ένα κορίτσι με μοναδικό χαρακτηριστικό την οικογενειακή οικονομική ευμάρεια και νομίζω ότι γι’ αυτό γοητεύεται τελικά από τον Λεωνίδα, καθώς παρουσιάζεται αυθεντικός και τη διεκδικεί με έναν τρόπο πρωτόγνωρο για εκείνη. Ισως ο Κωνσταντίνος της δίνει αγάπη και ασφάλεια, αλλά ως νέα επιζητεί να ζήσει τον έρωτα και το πάθος. Οψόμεθα τι από τα δύο θα την κερδίσει τελικά».

Οταν ξεκινούσατε σε αυτόν τον χώρο, τι είχατε στο μυαλό σας και τι αντιμετωπίσατε ξαφνικά;
«Είμαι ακόμα στην εκκίνηση, οπότε θα έχει ενδιαφέρον να μου γίνει ξανά αυτή η ερώτηση σε κάποια χρόνια από σήμερα. Οπως όλες οι δουλειές, έτσι και η δική μας έχει τους κώδικές της, βάσει των οποίων μαθαίνεις να εργάζεσαι και να εξελίσσεσαι».

Τι δεν εκτιμάτε στην τηλεόραση;
«Τη διάθεση να βγάλουμε ένα προϊόν στον αέρα γρήγορα, χωρίς να έχει εκπληρώσει τις προδιαγραφές με τις οποίες δεσμευτήκαμε να το αναλάβουμε. Αντιστέκομαι σθεναρά σε αυτό, πάντοτε όσο μου επιτρέπει η θέση μου ως ηθοποιός».

Πότε η δημοσιότητα που λαμβάνετε αρχίζει να γίνεται αρνητική;
«Δεν έχω βιώσει αυτή την πλευρά της δημοσιότητας, ούτε θα ήθελα, για να είμαι ειλικρινής».

Τι ακριβώς παρουσιάζετε στην παράσταση «Η ζωή μου στην τέχνη» στο Θέατρο 104;
«Πρόκειται για ένα έργο μέσα στο έργο. Ενας σκηνοθέτης και δύο ηθοποιοί ανεβάζουν μια παράσταση και αντιμετωπίζουν όλα όσα συμβαίνουν στον καθένα μας σε μια αντίστοιχη διαδικασία, ιδωμένα υπό το πρίσμα του Βρετανού Andrew Cowie, ο οποίος βέβαια θέτει τα πάντα στο έλεος του σατιρικού μεγεθυντικού φακού. Ανταγωνισμός, δυσδιάκριτα όρια μεταξύ ρόλου και πραγματικής ζωής, λανθάνουσες ερωτικές προσδοκίες, ματαιώσεις και νέες ελπίδες. Αυτό που με συναρπάζει στο έργο μας είναι το στοιχείο των διαδοχικών ανατροπών. Νομίζεις διαρκώς ότι ο ένας θα κερδίσει την παρτίδα σκάκι αλλά τελικά το ματ έρχεται από άλλον. Η χημεία μας με τους εξαιρετικούς Δημήτρη Γκοτσοπούλο και Βαγγέλη Σαλευρή είναι καταλύτης στη συνεργασία αυτή».

Οι φετινές σας δουλειές νιώθετε να σας εξασφαλίζουν ένα καλύτερο μέλλον; Μετανιώσατε τελικά που γυρίσατε από τη Νέα Υόρκη;
«Διατηρώ τις επαφές μου με την Αμερική, κάνω συχνά self-taped οντισιόν, τις οποίες μου κλείνει η ατζέντης μου εκεί. Επομένως, είμαι ενεργή προς όλες τις κατευθύνσεις που επιθυμώ. Επίσης, το γεγονός ότι βρίσκομαι στη χώρα μου, εξελίσσομαι στο αντικείμενο που αγαπώ, είναι μεγάλη μου τιμή. Το ζητούμενο για μένα είναι να υπάρχει ροή ανεξαρτήτως συνόρων».


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΗΓΗ: ΤΙVI ΣΙΡΙΑΛ

Μην ψαρώνεις: Η Σάντυ και ο Μανώλης το γιορτάζουν!

Τι θα δούμε σήμερα στο Μην ψαρώνεις στον ΑΝΤ1; Μάθετε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια!

Η Σάντυ είναι πλέον εργαζόμενο κορίτσι. Απολαμβάνει τη δουλειά της στη ψαραγορά αλλά ταυτόχρονα της έρχεται στο μυαλό μια σπουδαία επιχειρηματική ιδέα. Διαβάστε παρακάτω....

Και ποιος θα σταθεί στο πλευρό της προκειμένου να την ολοκληρώσει; Ο Μανώλης φυσικά...

undefined


Η Σάντυ αποφασίζει να επιστρέψει στον Μανώλη την ηλεκτρική σκούπα που της έκανε δώρο λίγο πριν, καθώς αντιλαμβάνεται πως κινήσεις σαν και αυτές του δημιουργούν πολλά περισσότερα προβλήματα στη σχέση του με τη Στέλλα. Μετά από έναν τσακωμό της με τον Κωνσταντίνο, η Τάνια θα ενδώσει στις πιέσεις του Λεωνίδα και μετά από μια έντονη στιχομυθία θα φιληθεί ξανά μαζί του. Ομως ο Κωνσταντίνος, που έχει μετανιώσει για τον τσακωμό τους, έχει κάποια άλλα σχέδια για τη σχέση τους και θα επανέλθει με μια πρόταση που θα ταράξει τα νερά στην οικογένεια Αγραφιώτη. Ο Πέτρος θα δεχτεί τις συμβουλές της Σάντυς ώστε να ανεβάσει τη Ρούλα στα μάτια της Στέλλας και της Μήτση για να τις κάνει να ζηλέψουν και να σταματήσουν επιτέλους να τον κοροϊδεύουν. Η Νενέλα και ο Κωνσταντίνος θα κάνουν μια απροειδοποίητη επίσκεψη στην ψαραγορά και η Σάντυ βλέποντάς τους σκέφτεται μια νέα ωραία ιδέα για δουλειά... Το πρώτο άτομο που της έρχεται στο μυαλό για να μοιραστεί τη σκέψη της είναι φυσικά ο Μανώλης, τον οποίο και καλεί αμέσως στο τηλέφωνο.