Elif: Σοκαριστικές εξελίξεις! (14/01) Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι στο λιμάνι και ετοιμάζονται να φύγουν με μια βάρκα

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Elif: Σοκαριστικές εξελίξεις! (14/01)  Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι στο λιμάνι και ετοιμάζονται να φύγουν με μια βάρκα

Σοκαριστικές εξελίξεις σήμερα 14/01 στην σειρά Elif, καθώς ο Ουμίτ και η Αρζού είναι στο λιμάνι και ετοιμάζονται να φύγουν με μια βάρκα.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά του Star:

Τρίτη 14/1

Επεισόδιο 499

Ο φίλος δικηγόρος του Γιουσούφ ετοιμάζει ένα φάκελο για εκείνον και ζητάει από τον αστυνομικό να τον παραδώσει στον εισαγγελέα.

Οι εφευρέσεις της Ελίφ και του Ταϊλαν είναι οι καλύτερες στην τάξη τους και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν το σχολείο τους στον τελικό διαγωνισμό.

Κάποιοι μαθητές από άλλη τάξη όμως εκφοβίζουν τα δύο παιδιά. Ο Γιουσούφ αφήνεται ελεύθερος. Ο φίλος του Ορχάν του ζητάει να ηρεμήσει και του υπόσχεται να αποκαταστήσουν το όνομα του στην οικογένεια Εμίρογλου.

Ο Ουμίτ και η Αρζού είναι στο λιμάνι και ετοιμάζονται να φύγουν με μια βάρκα αλλά τους πιάνει η αστυνομία. Μεταφέρονται στο τμήμα για κατάθεση.

Η Μελέκ λυπάται όταν βλέπει πως ο Γιουσούφ είναι ελεύθερος αλλά χαίρεται όταν μαθαίνει πως συνελήφθη η Αρζού. Ο Σελίμ και η Μελέκ πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα.

Ο Ουμίτ τους βλέπει και προσπαθεί να κρυφτεί. Η Μελέκ λέει στους αστυνομικούς για την απαγωγή και τη φωτιά αλλά της ζητάνε αν έχει αποδείξεις για όσα λέει.

Η Αρζού αφήνεται ελεύθερη και συναντάει ξανά τον Ουμίτ. Τώρα δεν φοβούνται την αστυνομία μετά από πολλές εβδομάδες. Οι φόβοι όμως της οικογένειας Εμίρογλου αυξάνονται επειδή ο Γιουσούφ και η Αρζού είναι ελεύθεροι…

Δείτε και το πόρισμα της δολοφονίας για την κόρη της Αρζού!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την Elif! Η Αρζού ντύνεται νύφη! Ο Ουμίτ κούκλος σαν γαμπρός και διαβάστε τι θα δούμε στην σειρά του Star!

Νύφη θα ντυθεί ξανά η Αρζού, αυτή τη φορά στο πλευρό του Ουμίτ, που δείχνει να είναι ο μόνος που πια την αγαπά και τη νοιάζεται.

Η Αρζού με τη βοήθεια του Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια και να αγοράσει το κτήμα των Εμιρόγλου, εκμεταλλευόμενη τη δυσχερή οικονομική τους κατάσταση. Η αδίστακτη γυναίκα, προκειμένου να τους τιμωρήσει, προτείνει να αγοράσει και τις μετοχές τους και έτσι θα εξασφαλίσουν κι εκείνοι χρήματα που έχουν ανάγκη. Ο Σελίμ και η Αλιγέ αρνούνται! Στη συνέχεια εκείνη συναντά τον Ουμίτ, που της λέει ότι, αν θέλει τη βοήθειά του, αυτή τη φορά πρέπει να δεχτεί να τον παντρευτεί! Η Αρζού θυμώνει και φεύγει. Το βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται υποτιμητικά σε όλους και τότε η Μελέκ της μιλά με πολύ σκληρά λόγια:

«Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι!

Εμείς θα είμαστε πάντα οικογένεια, όπου και αν μείνουμε! Εσύ όμως; Σ' ένα τόσο μεγάλο σπίτι θα ζεις μόνη σου! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά και αν αποκτήσεις». Η Αρζού πληγώνεται με τα λόγια της και θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ, όπως ο Κενάν, η κόρη της, ο πατέρας της, και αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ. Εκείνος αφού της δίνει ένα εντυπωσιακό μονόπετρο, στη συνέχεια κανονίζει τα του γάμου! Η Αρζού λάμπει μέσα στο νυφικό της και ο Ουμίτ την υποδέχεται μ' ένα τεράστιο χαμόγελο και εντυπωσιασμένος από την ομορφιά της. Ο γάμος τους πραγματοποιείται και εκείνος τη φιλά τρυφερά στο μέτωπο. Στη συνέχεια χορεύουν τον πρώτο τους χορό και ο Ουμίτ της ψιθυρίζει: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο».

Όλες οι φωτογραφίες και το ρεπορτάζ από την Γιάννα Παπανικολάου, στο TV24 που κυκλοφορεί!