Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (21/2) - Η Μυρτώ και ο Πέτρος στήνουν παγίδα στον Ντίνο!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Χαμός σήμερα (21/2) - Η Μυρτώ και ο Πέτρος στήνουν παγίδα στον Ντίνο!

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (21/2) της σειράς "Αν ήμουν πλούσιος'. Η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 110

Στη βραδιά των εγκαινίων του πολυχώρου της Δάφνης, ο Αλέξης κατηγορεί τον Μουρούνα ως υπεύθυνο για την εξαφάνιση του πατέρα της Δάφνης, αλλά εκείνος το αρνείται. Η Βενετία πάει στο σπίτι του Βρανά και ζητάει εξηγήσεις γι’ αυτό που είπε ο Σωτήρης στη Χριστίνα, όταν υπόγραψε το διαζύγιο... Η ένταση, όμως, είναι μεγάλη και η καρδιά της πιέζεται. Ο Βρανάς την πάει σπίτι και εκεί βρίσκει τη Χριστίνα που, έχοντας άλλη μια ζάλη, κάνει τον Βρανά να την πάει στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, η Δάφνη και ο Αλέξης κάνουν έρωτα για πρώτη φορά μετά το χωρισμό τους, με τη Δάφνη να νιώθει περίεργα με αυτό, ενώ η Μυρτώ με τον Πέτρο στήνουν παγίδα για να πιάσουν τον Ντίνο, αλλά τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, το σχέδιο της επένδυσης ολοκληρώνεται, η Μελίνα είναι τρισευτυχισμένη, αλλά η χαρά της δεν θα κρατήσει για πολύ...

Δείτε και το βίντεο από τα γυρίσματα του "Αν ήμουν πλούσιος"! Η Στικούδη χαστούκισε τον Αγγελόπουλο!

Θα γίνει χαμός στο Αν ήμουν πλούσιος - Νέο πρόσωπο εισβάλει στη σειρά

"Βόμβα" έσκασε στο Αν ήμουν πλούσιος, μιας και όπως φαίνεται θα υπάρξει ένας χαρακτήρας, που με την εμφάνισή του θα φέρει τα πάνω - κάτω! Αυτό είναι το πρόσωπο που "εισβάλλει" στην σειρά και σίγουρα δεν το περιμένατε!

Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη, που όπως είχε αναφέρει το Πρωινό, θα συμμετέχει από εδώ και πέρα στην επιτυχημένη σειρά, με ρόλο - έκπληξη.

Άν ήμουν πλούσιος ηθοποιοί

«Ο Νίκος Αναδιώτης θέλει να συνεχίσει να δουλεύει ως ηθοποιός και τον έχουμε δει να κάνει και θέατρο και επιστρέφει μέσα από το καθημερινό σίριαλ του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος»». Τώρα ωστόσο το κανάλι θέλησε να μοιραστεί κάποια στοιχεία για αυτόν τον χαρακτήρα.