Βόμβα στο Γυναίκα χωρίς όνομα – Η Κάτια καταδικάζεται για φόνο!

Μόνο εδώ η σούπερ εξέλιξη της σειράς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βόμβα στο Γυναίκα χωρίς όνομα – Η Κάτια καταδικάζεται για φόνο!

Ο αστυνόμος, οδηγούμενος από τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, συλλαμβάνει την Κάτια η οποία καταδικάζεται για τον φόνο του Νίκου, με τη Μαρίνα στην υπεράσπιση. Βόμβα μεγατόνων στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς Γυναίκα Χωρίς όνομα του ΑΝΤ1.

Η Κάτια συλλαμβάνεται για τον φόνο του Νίκου και ο αστυνόμος την ανακρίνει. «Είμαι αθώα. Δεν τον σκότωσα εγώ. Τον μισούσα για όσα μου έκανε αλλά δεν τον σκότωσα», επιμένει, όμως εκείνος της δείχνει τον σταυρό της. «Αυτό δικό σας δεν είναι; Πώς βρέθηκε στο σημείο του φόνου;», τη ρωτάει ο αστυνόμος. «Με παγίδευσε η Μάρθα. Εκείνη τα σχεδίασε όλα», του εξηγεί. Ομως τα στοιχεία δείχνουν ότι είναι ένοχη. Η Μαρίνα προσπαθεί να πείσει τον αστυνόμο ότι η Κάτια είναι αθώα. «Δεν το έκανε. Είμαι σίγουρη. Το ξέρω και θα σας το αποδείξω», του λέει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Μάρθα συνεχίζει να παίζει το θύμα.

Την ίδια ώρα η Κάτια παραμένει στο κρατητήριο ως βασική ύποπτος για τον φόνο του Γεωργίου. Ο σταυρός που βρέθηκε στο χέρι του Νίκου δυναμώνει τις αμφιβολίες του αστυνόμου για το αν τελικά ήταν η Κάτια ή η Μάρθα εκείνη που τον σκότωσε. Η λύση του φαντάζει... πολύ εύκολη. Ωστόσο είναι υποχρεωμένος να κινηθεί με βάση τα στοιχεία που έχει στα χέρια του. Παράλληλα, η Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο το στικάκι που αποκαλύπτει όλες τις μηχανορραφίες της Μάρθας κι ανοίγει ένας μεγάλος πόλεμος. Η Μαρίνα προσπαθεί να βοηθήσει τη μητέρα της προκειμένου να μην καταδικαστεί για έναν φόνο που δεν έκανε. Ομως τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα.

Το ψεύτικο άλλοθι

Η Κάτια ξαναμπαίνει στη φυλακή μέχρι να γίνει η δίκη της και η κόρη της προσπαθεί να τη βοηθήσει. Οι συγκρούσεις της Μάρθας και της Μαρίνας είναι όχι μόνο αναπόφευκτες αλλά και τεράστιες. Η Μαρίνα ξέρει τον ένοχο και την πονάει πολύ το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η μεγαλύτερή της εχθρός είναι ένας άνθρωπος που έχει αγαπήσει τόσο πολύ. Αυτό όμως που προέχει είναι να σώσει τη μάνα της από τη φυλακή. Η μέρα της δίκης φτάνει. Την υπεράσπιση της Κάτιας έχει η Μαρίνα.

Γυναίκα χωρίς όνομα Κάτια φυλακή

Προκειμένου να καταφέρει να την αθωώσει, κατασκευάζουν με τον Φώτη ένα άλλοθι κι ελπίζουν κι εύχονται αυτό το εγχείρημα να πετύχει και να πείσει το δικαστήριο. Η Κάτια βρίσκεται πίσω από το εδώλιο και η δίκη ξεκινάει. Εχει κάποια ελαφρυντικά καθώς ο Νίκος την κακοποιούσε, όμως τα περισσότερα στοιχεία είναι σε βάρος της καθώς ποτέ δεν έκρυψε το μίσος της για το θύμα. Η Κάτια δικάζεται και αυτό που μπορεί να τη σώσει είναι το κατασκευασμένο ψέμα της Μαρίνας που θα την οδηγήσει σε ένα ψεύτικο άλλοθι.

Ομως το σχέδιο κινδυνεύει να γκρεμιστεί. Η Μάρθα δεν έχει εγκαταλείψει τα όπλα και με κάθε τρόπο θα προσπαθήσει να σαπίσει η Κάτια στη φυλακή. Γι’ αυτό βάζει συνέχεια νέα εμπόδια. Η μια πλευρά προσπαθεί να στήσει στον τοίχο την άλλη και το παιχνίδι παίζεται πολύ σκληρά.

Δείτε εδώ και πως ο Νίκος θα δώσει τη Μαρίνα στην αστυνομία.

Της Κωνσταντίνας Γαρνέλη για το περιοδικό Tv24