"Βόμβα" μεγατόνων στις Άγριες Μέλισσες - "Θα σαπίσεις στην φυλακή"

Αποκλειστικό! Η Θεοδοσία βρίσκει το ημερολόγιο του Γιάννου, μαθαίνει την αλήθεια για το φόνο και απειλεί την Ελένη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ένα αποκλειστικό "βόμβα" θα σας μεταφέρει το Youweekly.gr για την σειρά Άγριες Μέλισσες! Η Θεοδοσία βρίσκει το ημερολόγιο του Γιάννη και μαθαίνει για τον φόνο. Αρχίζει και ουρλιάζει "Θα σαπίσεις στην φυλακή"! Έρχονται τα πάνω κάτω κι έχουμε πρώτοι την εξέλιξη που θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια.

Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε (δείτε εδώ ακριβώς τι θα συμβεί στο τελευταίο επεισόδιο) μπαίνουν σιγά-σιγά οι «Άγριες μέλισσες» και στο τελευταίο επεισόδιο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TV24 θα γίνει η συνταρακτική αποκάλυψη για το ποιος σκότωσε τον Σέργιο! Το τέλος για τις αδελφές Σταμίρη έχει πια φτάσει! Διαβάστε καρέ-καρέ όλα όσα θα δείτε στο φινάλε της σεζόν, που θα προβληθεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου.

Οπως όλοι ήδη γνωρίζετε, η ίδια η Θεοδοσία κατά κόσμον, Χριστίνα Φαμέλη Χειλά, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της πως δεν θα βρίσκεται για πολλά ακόμη επεισόδια στις «Αγριες μέλισσες», μιας αυτή ήταν εξ αρχής η συμφωνία της με την παραγωγή. Ωστόσο, όπως μάθαμε μέσα από το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, η αποχώρησή της όχι μόνο θα είναι επεισοδιακή, αλλά θα καταφέρει να φύγει με το κεφάλι ψηλά, αφού θα έχει τιμωρήσει την αιώνια εχθρό της, την Ελένη Σταμίρη! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Η αποκάλυψη του Γιάννου & οι απειλές στην Ελένη

Οταν ο Γιάννος αποφάσισε να τα βάλει με τους Σεβαστούς προκειμένου να γλιτώσουν τη φυλακή οι αδελφές Σταμίρη, κανείς δεν είχε φανταστεί πως ο νεαρός αποκάλυπτε όλη την αλήθεια στο ημερολόγιό του. Και κυρίως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, που εκτός από τις τύψεις τους για τον άδικο χαμό του, ένιωσαν πως τίποτα δεν θα αποκάλυπτε το ένοχο μυστικό τους.

Η Θεοδοσία μαθαίνει για τον φόνο Άγριες Μέλισσες

Η Θεοδοσία μετά το διαζύγιό της με τον Λάμπρο αρχίζει σιγά-σιγά να ετοιμάζει τα πράγματά της για να φύγει από το σπίτι, καθώς δεν καταφέρνει με τίποτα να κερδίσει και πάλι τον άντρα της. Ενα πρωί καθώς ψάχνει στα ντουλάπια ανακαλύπτει ένα τετράδιο.

Το ανοίγει και βλέπει πως είναι το ημερολόγιο του Γιάννου! Στην αρχή διστάζει να το διαβάσει, αλλά η αγωνία και η περιέργειά της την ωθούν στο να μάθει τι είχε στο μυαλό του. Δεν αργεί γρήγορα να πάθει σοκ όταν φτάνει στο σημείο όπου διαβάζει την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και τα δικά του σχέδια. «Εκείνο το βράδυ τον σκότωσαν και πολύ τις χάρηκα! Επιτέλους γλίτωσα από έναν τύραννο που μου φερόταν σαν σκουπίδι, με έβριζε και με χτυπούσε! Όμως η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω με έσωσαν! Και έσωσαν και όλο το χωριό από αυτό το απόβρασμα», γράφει σε κάποιο σημείο. Και συνεχίζει παρακάτω:

«Δεν θα αφήσω την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω να πάνε στη φυλακή! Ειδικά τη Δρόσω μου... Θα αναλάβω εγώ το έγκλημα! Θα πάρω πάνω μου τον φόνο και εκείνες θα γλιτώσουν τη φυλακή». Η Θεοδοσία δεν μπορεί να πιστέψει όσα διαβάζει. Εχει σοκαριστεί. Δεν ξέρει αν πρέπει να μιλήσει ή να κρύψει την αλήθεια για όσα έμαθε. Αμέσως κρύβει το ημερολόγιο στα πράγματά της και για αρχή αποφασίζει να το κρατήσει μυστικό. Οταν όμως ανακαλύπτει πως ο Λάμπρος έχει αρχίσει και επίσημα να κυκλοφορεί με την Ελένη, έχοντας μόλις βγει το διαζύγιό τους, νιώθει και πάλι μίσος για εκείνη και αποφασίζει να την τιμωρήσει και να την καταδικάσει στη δυστυχία για εκδίκηση! «Θα σαπίσεις στη φυλακή», μονολογεί και εκεί τελειώνει η φετινή σεζόν.

Ανατροπές στο Διαφάνι - Όσα θα δείτε στα τελευταία επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες

Εκτός από τα σχέδια της Θεοδοσίας για την Ελένη, και το υπόλοιπο Διαφάνι θα ζήσει μεγάλες στιγμές και ανατροπές στο φινάλε...

Θωμάς και Λάμπρος τσακώνονται

Οταν η Ελένη αποφασίζει να δώσει τέλος στη σχέση της με τον Θωμά, επιστρέφει και πάλι στην αγκαλιά του Λάμπρου και ζουν ευτυχισμένες στιγμές. Ομως, από την άλλη ο Θωμάς έχει πέσει σε κατάθλιψη από τον χωρισμό, αλλά και στη χρήση μορφίνης. Ο Νέστορας καταλαβαίνει πως ο Κυπραίος βυθίστηκε ξανά στα σκοτάδια του και προειδοποιεί την Ελένη. Ο Λάμπρος και ο Κυπραίος συναντιούνται στον δρόμο και γρήγορα καταλήγουν να πιαστούν στα χέρια. Ο δάσκαλος, μετά την επίθεση του Κυπραίου, ζητάει από τον πατέρα του να τον απομακρύνουν από τον συνεταιρισμό, ενώ η κατάσταση του Θωμά ολοένα και χειροτερεύει εξαιτίας της μορφίνης.

Η Ουρανία μετανιώνει για το διαζύγιο

Η Ουρανία παίρνει στα χέρια της τα χαρτιά του διαζυγίου της από τον Κυριάκο και βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα μεγάλο δίλημμα. Κατά βάθος δεν θέλει να χωρίσει από τον άντρα της, ειδικά όταν βλέπει πως η σχέση της με τον Τόλλια δεν έχει κανένα μέλλον. Ετσι αποφασίζει να του δώσει ακόμη μία ευκαιρία και οι δυο τους για πρώτη φορά μετά από καιρό είναι και πάλι ευτυχισμένοι.

Ο Νικηφόρος δέρνει τον Σταμάτη

Ο Σταμάτης που έχει μάθει το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Ασημίνας, βρίσκει τον Νικηφόρο και τον εκβιάζει. Ο Νικηφόρος γίνεται έξαλλος: «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάς», του απαντάει και ο Σταμάτης συνεχίζει: «Ξέρεις πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω! Στο χωριό δεν ξέρω τι θα πουν αν το μάθουν». Ο Νικηφόρος βγαίνει εκτός εαυτού. Αρχίζει να τον χτυπάει ανελέητα και επεμβαίνουν οι κάτοικοι να τους χωρίσουν! Ολοι μένουν έκπληκτοι από τον βίαιο ξυλοδαρμό! Η Ασημίνα παίρνει την κατάσταση στα χέρια της και του προσφέρει χρήματα. Ο Σταμάτης αλλάζει τακτική.

Ο Σταμάτης διώχνει τη Βιολέτα

Ο Σταμάτης είναι αποφασισμένος να πάρει πίσω όσα παράτησε μερικά χρόνια πριν για έναν εφήμερο έρωτα! Εχει εγκατασταθεί στο δωμάτιο της Βιολέτας και εκείνη βρίσκεται σε απελπισία. Επιμένει να του ζητάει διαζύγιο και εκείνος την εκβιάζει: «Αν θέλεις τόσο πολύ διαζύγιο, τότε να πεις πως εσύ ήσουν εκείνη που με απάτησε και γι' αυτό σε παράτησα». Η Βιολέτα αρνείται και θυμώνει μαζί του για το θράσος που έχει να της ζητάει κάτι τέτοιο, ενώ ξέρει πως τη στιγμάτισε με τις πράξεις του. Ο Σταμάτης την πετά έξω από το μαγαζί μαζί με τον Παναγιώτη. Ο Προκόπης κι ο Προύσαλης αναλαμβάνουν να βρουν μια λύση. Ο Σταμάτης έχοντας πάρει το καφενείο στα χέρια του, συνειδητοποιεί πως η Βιολέτα έχει πολλούς συμμάχους και η επιβίωσή του στο χωριό δεν θα είναι εύκολη.

Δούκας & Μελέτης συμμαχούν ξανά

Και ενώ όλοι είναι εναντίον του Δούκα για το θέμα του Μελέτη και το τραγικό μυστικό που έκρυβε τόσα χρόνια, εκείνος γυρίζει το παιχνίδι υπέρ του και παίρνει την απόφαση ο Μελέτης να μείνει για πάντα μαζί του. Η Ανέτ προβληματίζεται με την ξαφνική αλλαγή του αδελφού της. Πράγματι ο Δούκας προσπαθεί να στρέψει τον Μελέτη εναντίον του Νικηφόρου! «Ξέρω, είσαι πληγωμένος, αλλά δεν σε ξεχώρισα από τα παιδιά μου και πολλές φορές σ' έβαλα πάνω από εκείνους. Θα πάρεις τα πάντα, όσα σου ανήκουν και σου στέρησα. Θέλω όμως να με βοηθήσεις. Είμαι σίγουρος πως ο Νικηφόρος κρύβεται πίσω από όσα έγιναν με τη βιομηχανική ζώνη και θέλω να σιγουρευτώ. Θα γίνεις η σκιά του... Αν αποδειχτεί πως έχω δίκιο, τότε θα τον αποκληρώσω και θα σου δώσω το μερίδιό του», του λέει ο Δούκας και ο Μελέτης δέχεται, καθώς δεν ξεχνάει το ξύλο που του είχε δώσει ο Νικηφόρος εξαιτίας της Ασημίνας. Ο Δούκας βρίσκεται αντιμέτωπος μ’ έναν πολύ σκληρό εισαγγελέα, αποφασισμένο να ξεσκεπάσει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

Η Δρόσω και το μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο!

Η Δρόσω μόνη στην κρυψώνα της θα μπει σε μια απρόσμενη περιπέτεια για την εγκυμοσύνη της, όταν θα την πιάσουν έντονοι πόνοι της γέννας και θα έχει και αιμορραγία. Με τους φρικτούς πόνους να μη σταματούν, βγαίνει έξω και καταφέρνει να φτάσει μέχρι το σπίτι των χωρικών που την προσέχουν και καταρρέει μπροστά τους. Αμέσως ενημερώνουν τη Μυρσίνη, η οποία με την Ελένη και τη Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά. Η κατάσταση της Δρόσως χειροτερεύει και η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύει και η μάνα και το παιδί! Την ίδια ώρα ο Μελέτης γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για τις κινήσεις του. Η Ελένη και η Ρίζω στο πλευρό της Δρόσως προσπαθούν να σώσουν το μωρό και τη μητέρα.

Από την Γιάννα Παπανικολάου για το περιοδικό Tv24