The Booth: Πρεμιέρα σήμερα 14/9 με μια αλλαγή! Η ανακοίνωση του Opentv

Τηλεθεατές, σας αφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
The Booth: Πρεμιέρα σήμερα 14/9 με μια αλλαγή! Η ανακοίνωση του Opentv

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το The Booth στον αέρα του Opentv το καλοκαίρι, επιστρέφει και τον... χειμώνα! Η σεζόν ξεκινά σήμερα για το project του σταθμού με μια μικρή αλλαγή στην ώρα!

Η ανακοίνωση του Opentv για το The Booth - Αλλάζει ώρα

The Booth- «Από Δευτέρα τα πράγματα αλλάζουν» Το The Booth ανανεώνεται & επιστρέφει δυναμικά τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου. Έγινε Talk Of The Town.Έφτασε νο1 trend στο twitter. To #TheBooth ήρθε για να μείνει!Τέσσερα αγαπημένα, δυναμικά και ετοιμόλογα κορίτσια όχι απλά χωράνε σε ένα «τηλεφωνικό θάλαμο», αλλά βάζουν στην κουβέντα και όλους εμάς, ανοίγοντας συζήτηση για όλα τα πιο προσωπικά θέματα που συζητούν οι φίλοι μεταξύ τους.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα μας έκαναν την καλύτερη μεσημεριανή παρέα όλο το καλοκαίρι και γίνονται η ζωντανή απόδειξη πως κάποιες καλοκαιρινές αγάπες κρατάνε!

Από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, ανανεώνουν το ραντεβού μας στις 15:00 και επιστρέφουν με την πιο feel good διάθεση. Η Σοφία, η Πηνελόπη, η Σοφία και η Κρυσταλλία μοιράζονται μαζί μας σκέψεις, χαρές και αγωνίες, με τους τηλεθεατές να παρεμβαίνουν στην κουβέντα, live ή μέσω social media.

Γιατί στο The Booth συζητάμε τα πάντα.

Δευτέρα-Παρασκευή στις 15:00

Να #eisaiOPEN

Δείτε εδώ τον ανατρεπτικό τρόπο που ανακοίνωσαν οι παρουσίαστριες πως συνεχίζουν την επόμενη σεζόν!

Opentv: Ραγδαίες αλλαγές στο The Booth από Δευτέρα κιόλας - Τα ανακοίνωσε όλα η Μουτίδου

Το The Booth, η καλοκαιρινή εκπομπή που συνεπήρε τους τηλεθεατές του Opentv έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα από την Δευτέρα 14/9, όπως ανακοίνωσε δημόσια η Σοφία Μουτίδου, θα υποστεί ραγδαίες αλλαγές!

Μπορεί το project να σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία αλλά... μπορεί και καλύτερα γι'αυτό η παραγωγή αποφάσισε να κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις τις οποίες και προφανώς δεν μπορούσε να δηλώσει επίσημα η παρουσιάστρια αυτού, Σοφία.

Το μόνο που μπόρεσε και είπε ανοιχτά, όντας καλεσμένη στο πλατό του Καλοκαίρι #Not το μεσημέρι της Πέμπτης, ήταν πως δεν έχουν κλείσει ακόμα για την ακριβή ώρα προβολής της εκπομπής.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ και την συγκλονιστική εξομολόγηση της Μουτίδου στον αέρα του The Booth για τον πατέρα της