Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τα πάνω κάτω στην Elif σήμερα 8/10: Άγριος καυγάς για...

Θα έρθουν τα πάνω κάτω!

Τα πάνω κάτω στην Elif σήμερα 8/10:  Άγριος καυγάς για...
TV24 08.10.2020 07:34
Από Youweekly Team

Το σημερινό 8/10 επεισόδιο της Elif επιφυλάσσει αρκετές εντάσεις και... εκνευρισμό! Θα πλακωθούν άγρια ο Ταρίκ με την Χουμειρά και μετά θα ακολουθήσει το...χάος!

ELIF Επεισόδιο 689

Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν και εκείνη του εξηγεί τι συνέβη. Ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος και την πιέζει να φύγει. Η Βιλντάν όμως τον απειλεί με τη σειρά της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη, θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του. Ο Κερέμ ξαφνιάζεται όταν βλέπει τον Ταρίκ επειδή περίμενε πως θα ερχόταν την επόμενη μέρα. Ο Κερέμ πιστεύει πως ο Κερέμ δυσαρεστήθηκε με την άφιξη του. Αν και ο Κερέμ δεν έχει καμία φιλοδοξία σχετικά με την εταιρία ο Ταρίκ πιστεύει πως ο νεαρός θέλει να τον διώξει από πρόεδρο.

Μιας και ο Κερέμ είναι ο μοναδικός γιος της Ματσιντέ και εκείνος απλά ο άντρας της κόρης της, είναι σίγουρος πως σύντομα θα προσπαθήσουν να τον απομακρύνουν από την εταιρία. Η ιδέα αυτή του έχει γίνει εμμονή. Η Ρεϊχάν πέφτει πάνω στην Χουμεϊρά στο διάδρομο και της πέφτει το ψωμί από τα χέρια. Τρομοκρατημένη πιστεύει πως η Χουμεϊρά θα της βάλει τις φωνές αλλά εκείνη της συμπεριφέρεται καλά. Η Ρεϊχάν δεν το περίμενε. Η Χουμεϊρά πηγαίνει να δει τον Ταρίκ αλλά εκείνος είναι έξαλλος με την κατάσταση με την οποία έχει έρθει αντιμέτωπος. Τώρα πια η Ελίφ κυκλοφορεί ελεύθερα στο σπίτι και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Η Ματσιντέ δεν έχει καταλάβει ότι είναι η Ελίφ, που αναζητά αλλά παρόλαυτά η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή. Αρνείται να κατέβει για δείπνο και η στάση του δυσαρεστεί τη Ματσιντέ.

Μετά τον καυγά της με τον Ταρίκ, η Χουμεϊρά γίνεται πάλι δύστροπη και βάζει τις φωνές στη Ρεϊχάν. Η Ρεϊχάν σοκάρεται. Η Ματσιντέ δίνει οδηγίες στη Βιλντάν να πάει και να ψωνίσει για την Ελίφ ρούχα και ένα καινούριο κρεββάτι. Η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι εκνευρίζει τη Χουμεϊρά και βάζει τις φωνές στο κοριτσάκι. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει να κάνει με τα προβλήματα του γάμου της. Η Χουμεϊρά το αρνείται και προστατεύει για άλλη μια φορά τον άντρα της. Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται εχθρικά στη Χουμεϊρά και εκείνη νιώθει δυστυχισμένη.

Ο Ταρίκ δεν δίνει καμία σημασία στα παράπονά της και πηγαίνει στη δουλειά του. Η Μπιρτσέ καταλαβαίνει πως η συνεργασία της με τον Γιουνούς θα είναι προβληματική. Η Ρεϊχάν φτιάχνει κουλουράκια και πηγαίνει μερικά στην Ελίφ αλλά η Βιλντάν την εμποδίζει και παίρνει εκείνη το πιάτο. Η Βιλντάν έχει εκνευριστεί με τη Ρεϊχάν επειδή μπλέκεται συνεχώς στα πόδια της. Αντί να δώσει τα κουλουράκια στην Ελίφ, τα πετάει τα σκουπίδια…

Δείτε εδώ τι θα συμβεί στο αυριανό επεισόδιο!

Σοκ στην Elif - Τι θα επακολουθήσει μετά τον άγριο καυγά

Μία εξέλιξη - σοκ πρόκειται να δούμε στα νέα επεισόδια της αγαπημένης ξένης σειράς του Star, Elif, καθώς ο Ταρίκ θα γοητευτεί ιδιαιτέρως από μία γυναίκα που μπαίνει στη ζωή του και δε θα διστάζει να απατήσει τη Χουμεϊρά.

Κι ενώ η Χουμεϊρά προσπαθεί να βρει τρόπους να μείνει έγκυος, ο Ταρίκ όχι μόνο δεν συμμερίζεται αυτή την απόφασή της, αλλά γνωρίζει μια άλλη γυναίκα. Το TV24 έχει όλο το ρεπορτάζ.

Κι όσο ο Ταρίκ έλειπε στο εξωτερικό για κάποιες δουλειές, η Ρεϊχάν βρίσκει την Ελίφ κρυμμένη στο κελάρι και γίνεται ο φύλακας-άγγελός της. Η Βιλντάν, που βλέπει τη μικρή να περιφέρεται στο κτήμα, νιώθει έντονα τον φόβο για την αντίδραση του Ταρίκ, ενώ λέει ψέματα στη Ματσιντέ πως η Ελίφ είναι ανιψιά της.

Οταν ο Ταρίκ επιστρέφει νωρίτερα από το ταξίδι του, βλέπει στο σαλόνι την Ελίφ, τη Βιλντάν και τη Ματσιντέ μαζί και ο θυμός τον κυριεύει, αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμος και η Ματσιντέ του λέει πως η Ελίφ είναι η κόρη του θείου της Βιλντάν.

Ετσι, ο Ταρίκ καταλαβαίνει πως η πεθερά του δεν γνωρίζει πως στην πραγματικότητα έχει μπροστά της την κόρη του Γιουσούφ. Η Βιλντάν επιστρέφει με την Ελίφ στο δωμάτιό της και κλειδώνει, αλλά ο Ταρίκ μπαίνει μέσα και την αρπάζει από το λαιμό ζητώντας της εξηγήσεις, ενώ την απειλεί και την πιέζει να φύγει.

Η Βιλντάν όμως τον απειλεί με τη σειρά της και ο Ταρίκ γίνεται έξαλλος. Φεύγοντας της λέει πως αν κάνει ένα λάθος ακόμη θα τη σκοτώσει. Η Βιλντάν πιστεύει πως ο Ταρίκ ενδιαφέρεται τόσο για την Ελίφ επειδή είναι παιδί του.

Στο μεταξύ, ο Ταρίκ πιστεύει πως ο Κερέμ θέλει να τον διώξει από πρόεδρο της εταιρείας και αυτή η σκέψη τού γίνεται εμμονή, παρόλο που ο νεαρός δεν έχει τέτοιες βλέψεις. Την ίδια ώρα, η παρουσία της Ελίφ στο σπίτι εκνευρίζει τη Χουμεϊρά και βάζει τις φωνές στο κοριτσάκι. Η Ματσιντέ καταλαβαίνει πως η συμπεριφορά της κόρης της έχει να κάνει με τα προβλήματα του γάμου της, αλλά η Χουμεϊρά το αρνείται και προστατεύει για άλλη μια φορά τον άντρα της.

Το επόμενο πρωί, ο Ταρίκ εξακολουθεί να συμπεριφέρεται εχθρικά στη Χουμεϊρά και εκείνη νιώθει δυστυχισμένη. Του λέει τα παράπονά της, αλλά εκείνος αδιαφορεί και φεύγει στη δουλειά. Είναι θυμωμένος με τους πάντες και τα πάντα. Ομως, ο ερχομός μιας όμορφης νεαρής γυναίκας που περιμένει να τον δει, της Ράνα, τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματά του.

Μη χάσετε βέβαια και το σούπερ αποκλειστικό που σας έχουμε για την Ελίφ που γλιτώνει από βέβαιο θάνατο. Δείτε εδώ ποιος την σώζει.

Η συνεργασία που εξελίσσεται σε πάθος - Έτσι απατά τη Χουμεριά ο Ταρίκ στην Elif

Ο Ταρίκ προσλαμβάνει τη Ράνα χωρίς δεύτερη σκέψη και ο ερχομός της στη ζωή του τον κάνει να δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, πιο ρομαντικό! Δεν μπορεί να σταματήσει να τη σκέφτεται, αλλά και εκείνη από την πλευρά της κάνει τα πάντα για να τον εντυπωσιάσει.

Elif spoiler νέα επεισόδια

Σιγά-σιγά, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, αρχίζουν να κάνουν παρέα και εκτός δουλειάς, με τους δυο τους να βγαίνουν ραντεβού, ενώ η Χουμεϊρά τον ψάχνει κάθε βράδυ επειδή αργεί να γυρίσει.

Εκείνος όμως έχει μυαλό μόνο για τη Ράνα, η οποία μάλιστα αρχίζει να τον διεκδικεί έντονα, σε σημείο που να του ζητάει να μιλήσει στη γυναίκα του και να πάρουν διαζύγιο. Ολα όμως θα ανατραπούν όταν ο Κερέμ ανακαλύψει την παράνομη σχέση του γαμπρού του...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σοκ στην Elif: «Θα σε σκοτώσω» - Ο Ταρίκ απειλεί να πνίξει την...

Νέο ειδύλλιο στην Elif - Ο Κερέμ ερωτεύεται την...

TAGS
Share