MasterChef Highlights (9/2): Οι πρώτες ίντριγκες και η "επίθεση" στην Αννούς

Και δεν έχουν μπει καν στο σπίτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef Highlights (9/2): Οι πρώτες ίντριγκες και η

"Φωτιά" πήρα το βράδυ της Τρίτης (9/2) οι κουζίνες του MasterChef και εμείς έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights από το εντυπωσιακό επεισόδιο. Από τις πρώτες ίντριγκες που ξέσπασαν στο παιχνίδι, στην "επίθεση" που έκανε η Βιβή στην Αννούς.

MasterChef 5: Ξεκίνησαν οι πρώτες ίντριγκες στο παιχνίδι - «Μου φέρνουν αρνητική ενέργεια»

Δεν πρόλαβε καλά καλά να ξεκινήσει το σημερινό MasterChef 5 και είδαμε παίκτη να ενοχλείτε από τα βλέμματα των συμπαικτών του.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ ξεκίνησε η δοκιμασία όπου οι παίκτες είχαν 60 λεπτά για να μαγειρέψουν, ένας παίκτης δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί καλά αφού ένιωθε επάνω του τα βλέμματα των αντιπάλων του.

Για κακή ενέργεια και αρνητικότητα μίλησε ο παίκτης που ήδη έδειξε τις πρώτες ενδείξεις ανταγωνισμού. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα μιας και είναι μόνο η αρχή αφού εχθές είδαμε παίκτη να διώχνει κακήν κακώς τον σεφ Κοντιζά από τον πάγκο του.

O Σερόπ και η αρνητική ενέργεια

MasterChef 5: «Η Αννούς στηρίζει όποιον την βολεύει κάθε φορά»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 οι παίκτες κάτω από μια δύσκολη δοκιμασία έδειξαν τον πραγματικό του εαυτό αφού νωρίτερα ο Σερόπ ενοχλήθηκε από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Έτσι, στους πάγκους γινόταν πανικός και ο καθένας προσπαθούσε να βοηθηθεί με όποιον τρόπο μπορούσε, έτσι έκανε και η Αννούς. Το γεγονός αυτό ενόχλησε την συμπαίκτρια της, η οποία το παρατήρησε και δήλωσε ενοχλημένη στη κάμερα:

«Η Αννούς στηρίζει όποιον την βολεύει εκείνη τη στιγμή. Εγώ είμαι; Κάποιος άλλος είναι; Καλά κάνει, δικαίωμά της αλλά μεταξύ καρτεγαρέων, ειλικρίνεια»

Τα παράπονα για την Αννούς

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram