Εντάσεις στο House of Fame - Έξαλλη με τους σπουδαστές η Πέννυ Μπαλτατζή

Ανεβαίνουν οι τόνοι στο μάθημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εντάσεις στο House of Fame - Έξαλλη με τους σπουδαστές η Πέννυ Μπαλτατζή

Μεγάλη ένταση φαίνεται πως αναμένεται να δημιουργηθεί σήμερα το απόγευμα στο House of Fame, αφού η Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται στα όριά της και τα βάζει με τους σπουδαστές, οι οποίοι έχουν ξεφύγει από τον στόχο τους και ασχολούνται με άσχετα περιστατικά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι και δασκάλα φωνητικής στην Ακαδημία και από την πρώτη μέρα έχει δείξει πως θέλει να βρίσκεται στο πλευρό των παιδιών και να τους στηρίζει, αρκεί αυτοί να μένουν προσηλωμένοι στον στόχο.

House of Fame Γιώργος Ντίνος

Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο κάτι τέτοιο δεν γίνεται και έτσι η Πέννυ Μπαλτατζή έρχεται σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τον Γιώργο Ντίνο, ξεκαθαρίζοντάς του πως όχι μόνο δεν έχει περιθώριο για να αφήσει τον στόχο του αλλά δεν έχει περιθώριο ούτε ηλικιακά, ούτε στιλιστικά. Το στιλιστικό κομμάτι μάλιστα αποτελεί ένα θέμα που έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τους σπουδαστές και έχει δημιουργήσει μεγάλες εντάσεις στο σπίτι.

Το τρέιλερ του House of Fame

House of Fame: Ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε τα συναισθήματα του για την Βένια

Στο House of Fame ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε ανοιχτά τα συναισθήματα του για την Βένια, για την οποία δηλώνει αρκετά ενθουσιασμένος.

Μετά την αποκάλυψη του πρώτου ζευγαριού στο σπίτι του μουσικού ριάλιτι, ένας νέος έρωτας φαίνεται να ανθίζει σιγά σιγά μεταξύ δυο σπουδαστών.

House of Fame ο Γιώργος Ντίνος εξέφρασε τα συναισθήματα του για την Βένια

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ντίνος εντυπωσιάστηκε από τη Βένια και της εκδήλωσε το ενδιαφέρον του λέγοντάς της ότι είναι πολύ sexy. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως με αυτόν ακριβώς τον τρόπο θα προσέγγιζε και μία κοπέλα στον έξω κόσμο, διακριτικά και απλά προκειμένου να μην τη φέρει σε δύσκολη θέση.

Ο Γιώργος είπε χαρακτηριστικά: «Το έκανα με ωραίο τρόπο, όχι για εμένα αλλά και για την κοπέλα που φλερτάρω διακριτικά για να μην έρθει σε άβολη θέση».