Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έξαψη: Η Μαρίνα αγνοείται - Φόβοι ότι κάηκε ζωντανή

«Δεν θα αντέξω να χάσω την αδελφή μου. Εξαιτίας μου θα έχει πεθάνει»

Έξαψη: Η Μαρίνα αγνοείται - Φόβοι ότι κάηκε ζωντανή
TV24 06.03.2021 15:13
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στην σειρά Έξαψη, η αγροικία καίγεται και μια σορός βρίσκεται απανθρακωμένη. Μέχρι να γίνει η ταυτοποίηση, ο χρόνος κυλάει βασανιστικά. Ο φόβος όλων ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει.

Η Μαρίνα πηγαίνει να ερευνήσει την πληροφορία που της δίνει ο Θάνος για το ποιος μπορεί να ήθελε να δολοφονήσει τη Βίκυ στο νοσοκομείο, αλλά οι ώρες περνούν και αγνοείται. Η έκρηξη στην αγροικία έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

Στην πυρκαγιά βρίσκεται μια σορός απανθρακωμένη, η οποία πηγαίνει προς εξέταση για να ταυτοποιηθεί. Ο χρόνος περνάει βασανιστικά. Ο φόβος όλων, ότι ίσως είναι της Μαρίνας, μεγαλώνει. «Λες να είναι αυτή; Δεν θα αντέξω να χάσω την αδελφή μου. Εξαιτίας μου θα έχει πεθάνει», λέει με απελπισία η Βίκυ στον Θάνο κι εκείνος προσπαθεί να της δώσει κουράγιο.

Ξέρει όμως με τη σειρά του ότι αυτή η πιθανότητα ίσως είναι γεγονός. Στο μεταξύ ο Μηνάς έχει μια ακόμη έγνοια και είναι στα μαχαίρια με τον Γιάννο: «Είμαι σίγουρος πως πριν καεί η αγροικία έκλεψες την κόκα», τον κατηγορεί, με τον δεύτερο να αρνείται τα πάντα. Ενώ, πρόσωπο μπαίνει στη σειρά και φέρνει τα πάνω κάτω.

Ο Κωστής είναι συγκλονισμένος με την εξαφάνιση της Μαρίνας στην Έξαψη

Έξαψη Μαρίνα

Η ταυτοποίηση της σορού που κάηκε στην πυρκαγιά γίνεται και η είδηση για την αναγνώρισή της φέρνει μεγάλη αναστάτωση. Ο Κωστής είναι συγκλονισμένος από τα γεγονότα. Το ίδιο και ο Γιάννος. Οταν τελικά εμφανίζεται η Μαρίνα, ο Κωστής πέφτει στην αγκαλιά της και ξεσπά σε κλάματα. «Νόμιζα ότι δεν θα σε ξαναδώ. Οτι είχες χαθεί για πάντα. Δεν θα το άντεχα». Η Μαρίνα είναι κι εκείνη ανάστατη με τα όσα συμβαίνουν και υποψιάζεται ότι η φωτιά ήταν εμπρησμός.

Ο Κωστής με τη σειρά του προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της αγροικίας και της ζωής του για μια ακόμη φορά αφού πρέπει να ξαναρχίσει από το μηδέν. Φυσικά, δεν θα είναι εύκολο αφού οι τρικλοποδιές είναι πολλές. Μάλιστα, σε μια αντιπαράθεση με τον αδελφό του Μηνά, τού αποκαλύπτει: «Ξέρω όλη την αλήθεια για την κόκα και μην προσπαθήσεις να το αρνηθείς». Ο Μηνάς σοκάρεται. Τα δύο αδέλφια είναι για μια ακόμη φορά απέναντι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατροπή στην Έξαψη: Ο Τζώρτζης αποφυλακίζεται με την κατάθεση της Βίκυς

Έξαψη: Η Μαρίνα σε θανάσιμο κίνδυνο - Κόβουν τα φρένα στο αυτοκίνητο

Share