Συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ ο Παπαδόπουλος - Θα τον δούμε και τη νέα σεζόν με το "Στην υγειά μας"

Μεγάλες ωστόσο θα είναι οι αλλαγές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ ο Παπαδόπουλος - Θα τον δούμε και τη νέα σεζόν με το

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να μην είναι ευχαριστημένος με τα νούμερα που σημειώνει στην τηλεθέαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την εκπομπή Στην υγειά μας ρε παιδιά, ωστόσο συμφώνησε προφορικά με τον παρουσιαστή και για την ερχόμενη σεζόν.

Όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life, ο όρος περί μετάδοσης της εκπομπής το βράδυ του Σαββάτου, χωρίς δυνατότητα μετακίνησής της θα εξακολουθήσει να υφίσταται, καθώς ο παρουσιαστής αρνείται πεισματικά να αλλάξει ημέρα. Αυτό που δεν μπορεί να αποτρέψει είναι η ριζική ανανέωση της εκπομπής.

Θα υπάρξουν τεράστιες αλλαγές στο σκηνικό της εκπομπής, ενώ μεγάλη διαφορά θα υπάρχει και στην εικόνα, καθώς θα μεταδίδεται σε υψηλή ανάλυση.

Σπύρος Παπαδόπουλος Στην υγειά μας ρε παιδιά

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πληρώνεται από τον ΣΚΑΙ, εμείς δεν πρέπει να πάρουμε κάτι;»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα έπρεπε να πληρώνονται.

O τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, η οποία μάλιστα ενδέχεται να κοπεί την επόμενη σεζόν σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό.

Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

«Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα. Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Κώστας Μπίγαλης Σπύρος Παπαδόπουλος