Φάρμα: Γενέθλια για την Κυριακή - Η έκπληξη που της ετοίμασαν

Έσβησε κεράκι πάνω σε ένα... τυροπιτάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Γενέθλια για την Κυριακή - Η έκπληξη που της ετοίμασαν

Τα γενέθλια της γιόρτασε η Κυριακή για πρώτη φορά σε τόσο διαφορετικές συνθήκες, αλλά οι συμπαίκτες της στην Φάρμα φρόντισαν να είναι αρκετά ιδιαίτερα.

Η όμορφη αεροσυνόδος κέρδισε την αρχηγία αυτής της εβδομάδας και μαζί με την Κάτια Δέδε κοιμήθηκαν στο δωμάτιο του αρχηγού.

Πρώτη όμως κοιμηθούν, ο Ντούπης με τον Μπιλάκο «μπούκαραν» μέσα κρατώντας ένα τυροπιτάκι, στο οποίο είχαν τοποθετήσει πάνω ένα κεράκι.

Η Κυριακή έμεινε έκπληκτη, καθώς ούτε η ίδια δεν θυμόταν ότι έχει τα γενέθλια της! Ωστόσο, ενθουσιάστηκε πάρα πολύ και ευχαρίστησε τα παιδιά για την όμορφη αυτή έκπληξη.

Όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη συμμετείχε στα Καλλιστεία

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες της Φάρμας είναι αναντίρρητα η Κυριακή Κατσογρεσάκη, η οποία μάλιστα στο παρελθόν συμμετείχε στα Καλλιστεία.

Η όμορφη Κυριακή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κρήτη. Σπούδασε Φιλοσοφία στο Ρέθυμνο και εργάζεται ως αεροσυνοδός. Τα τελευταία χρόνια είναι μέρος του προσωπικού των αεροσκαφών της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας.

Ζει μόνιμα στο Ντουμπάι και πρόσφατα ήρθε στην Αθήνα ώστε να ολοκληρώσει την εκπαίδευση της για να γίνει πιλότος. Λατρεύει τη γυμναστική και έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Έχει καλή σχέση με τη φύση και όταν επισκέπτεται το χωριό της κάνει αγροτικές εργασίες. Δεν αντέχει το κρύο νερό στο μπάνιο, μπορεί να δυσκολευτεί με τη συμβίωση, ειδικά με ανθρώπους που θα νιώσει ότι δεν τη σέβονται.

Στα θετικά του χαρακτήρα της βάζει το «φιλόδοξη και ασταμάτητη», ενώ στα αρνητικά της «τη σκληρότητα που έχει σαν άνθρωπος».

Η πιο δύσκολη φάση στη ζωή της είναι η εκπαίδευση που κάνει αυτή την περίοδο για να λάβει το δίπλωμα πιλότου, διότι απαιτεί πολλές ώρες μαθημάτων, διαβάσματος και πολύ ξενύχτι. Της αρέσει να εξελίσσεται στη ζωή της, γι’ αυτό και έχει κάνει μαθήματα για βοηθός μάγειρα, όπως και για σομελιέ. Αυτή την περίοδο δεν είναι σε σχέση.

Στο παρελθόν μάλιστα, η Κυριακή συμμετείχε στα Καλλιστεία και η παρουσία της γοήτευσε τους πάντες!

Όταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη συμμετείχε στα Καλλιστεία