Big Brother 2: Ξέσπασε η Ευδοκία για την ψηφοφορία - «Είμαι απογοητευμένη! Οργανωμένο έγκλημα»

Εκνευρισμένη με το γεγονός ότι εκείνη, ο Νίκος και ο Νικόλας βγήκαν υποψηφίοι προς αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: Ξέσπασε η Ευδοκία για την ψηφοφορία - «Είμαι απογοητευμένη! Οργανωμένο έγκλημα»

Τους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση μάθαμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (23/9) του Big Brother 2. Τα αποτελέσματα, ωστόσο, φάνηκαν να απογοήτευσαν αρκετά την Ευδοκία.

Η ίδια έχει βρεθεί αρκετά στο στόχαστρο των υπολοίπων παικτών για αυτό και οι φορές που έχει βγει υποψήφια προς αποχώρηση είναι αρκετές.

Με αφορμή λοιπόν το γεγονός πως εκείνη, ο Νίκος και ο Νικόλας βρίσκονται μια ανάσα πριν την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, η Ευδοκία ξέσπασε και τόνισε πως είναι αρκετά απογοητευμένη και πως όλο αυτό είναι ένα καλά οργανωμένο έγκλημα!

Το ξέσπασμα της Ευδοκίας στο Big Brother 2

Η πρώτη ανάρτηση της Σοφίας Αλεξανιάν μετά την αποχώρησή της από το Big Brother 2

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother 2, ωστόσο το ταξίδι της διήρκησε λίγο. Ο λόγος για την Σοφία Αλεξανιάν, η οποία προχώρησε στις πρώτες της... αιχμηρές δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω παίκτης δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα βίντεο της από την διάρκεια του παιχνιδιού και ξέσπασε με τα όλα όσα συνέβησαν.

“Αν μείνω, τότε ο δρόμος θα μου γίνει πιο φωτεινός και ξεκάθαρος για το ποια είμαι και που πάω. Θα πάρω ένα μήνυμα απ’ έξω πως ίσως δεν είμαι μόνη μου και όλα θα πάνε καλά.” Αλλά η κοπτοραπτική πήγε σύννεφο και με έβγαλε υπέροχα πεσιμίστρια. Άκου επιθετική εγώ; Η Μαίρη ο Ιούδας το έβγαλε το πόρισμα. Τόση ώρα δέχομαι επίθεση και δεν μιλάω. Μετανιώνω που τα αντιμετώπιζα όλα με χιούμορ έπρεπε να κατέβω στη θέση τους και να τους βάλω άκομψα στη θέση τους.

Με ακούω τόση ώρα να δέχομαι επίθετα και κατηγορίες και εγώ η πάνχαζη δεν αντέκρουσα τίποτα. Με τύλιξαν στο περιτύλιγμα “κακιά” και άντε γεια! Και μου τη λέγανε μη χαρακτηρίζεις, μη χαρακτηρίζεις, θα σας χαρακτηρίσω μια και καλή “σιχάματα” και δεν με νοιάζει πως θα το πάρετε. Πώς έμπλεξα με αυτή τη ………. θεέ μου; Επίδειξη πλούτου και επιπέδου δάπεδου μόνο. Νιώθω ένα πίτουρο που το φάγανε οι κότες” έγραψε χαρακτηριστικά.