Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές

Δείτε αναλυτικά...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: Αυτό είναι το νέο τραγούδι που έχει ξετρελάνει τους τηλεθεατές

Η νέα σειρά του ALPHA, «Σασμός» από την πρώτη κιόλας στιγμή "κέντρισε" το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς οι εξελίξεις της σειράς είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο. Από την άλλη το χθεσινό επεισόδια ήταν άκρως απολαυστικό αφού οι χρήστες του Twitter ξετρελάθηκε με τον Μαθιό και την Βασιλική.

Μάλιστα, ένα νέο τραγούδι έχει έρθει για να ¨ντύσει" την σειρά αφού ο τίτλος είναι «Κάθε μέρα» με την υπογραφή του του Νίκου Τερζή και του Γιάννη Κότσιρα, ενώ το ερμηνεύει ο Δημήτρης Μπάσης.

Πιο συγκεκριμένα, το παρακάτω κομμάτι συνδυάζει τη χαρακτηριστική κι αγαπημένη χροιά του Δημήτρη Μπάση, με την εκπληκτική σύνθεση του Νίκου Τερζή και τους εξομολογητικούς στίχους του Γιάννη Κότσιρα σ’ ένα μελωδικό αποτέλεσμα που συναρπάζει από το πρώτο άκουσμα.

Το νέο τραγούδι της σειράς «Σασμός»

Σασμός: «Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει...» - Το spoiler του Δημήτρη Μαμιού

Στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται συνδέθηκε με skype ο Δημήτρης Μαμιός, ο αστυνομικός της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός. Ο ηθοποιός φυσικά έκανε και μερικές αποκαλύψεις για όλα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Μύρωνας είναι ένας αθώος αστυνομικός που ο οποίος έρχεται από την Αθήνα σε έναν νέο κόσμο, την Κρήτη, όπου δεν γνωρίζει τα φερσίματα των ανθρώπων.

Μόλις έχει τελειώσει τη σχολή του και γνωρίζει την πραγματικότητα και τον τρόπο της δουλειάς». Δηλαδή…. «πώς είναι η δουλειά, τι σου λένε, τι πιστεύεις…

Μέσα από την τριβή των καταστάσεων θα υπάρξει η λογική μετάβαση του ρόλου. Εάν έμενε ο ίδιος, δεν θα είχε ενδιαφέρον. Θα ανοίξουν πολλές υποθέσεις και θα γίνει….χαμός!»